Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, akiknek csak a nagyobb farok jön be, tisztában vannak vele hogy ők túl tágak?
Figyelt kérdés
Vagy nem is gondolnak bele hogy az o meretuk se atlagosmáj. 7. 08:32
11/70 A kérdező kommentje:
9-es ez jogos, de ilyenkor a rovid es atlagos/vekonyra kell gondolni
Amugy nem vagyok troll, csak ellentmondasba keveredett az egyik valaszolo
máj. 7. 09:25
13/70 A kérdező kommentje:
12 centistol vegig orgazmusa volt de a 19 sokkal jobb. Ezt mivel magyarazod? A ketto kizarja egymast, vagy nem a meret miatt volt jobb
máj. 7. 09:29
14/70 anonim válasza:
Én már tinikoromban is a nagyot preferáltam. Szerinted mi a szartól lettem volna tág? Ha valaki leszül 4 gyereket és elmúlt 40 éves, az oké lehet kitágul, de egy fiatal nem szült lány szerinted mi a fszomtól lenne tág xD Ha egy farok a nők 90%-ának kicsi, akkor nem mi vagyunk tágak, hanem az a farok kicsi. Pont.
15/70 anonim válasza:
Ellentmondás a fejedben van. Reméljük így is marad és soha nem tudsz szaporodni. Így működik Darwin evolúciós elmélete. (Az erős túlél, a hulladékot kirostálják)
16/70 A kérdező kommentje:
14-es te nem jartal biologia orara? Nem torvenyszeru hogy minden tinilany szuk legyen..mindenkinek mas a gene, nem csak egy tipus letezik huvelybol. De akkor jelentsuk ki vegre hogy a kinaiak nem kepesek jo szexre, mert ott sokkal kisebb meretu az atlag. En orulnek neki mert vegre nem lenne mellebeszeles
máj. 7. 09:57
17/70 anonim válasza:
#16 képzeld el éppenséggel emelt biológia szakos voltam, veled ellentétben😉És nincs olyan, hogy egy szűzlány tág😂
18/70 anonim válasza:
De van. Manapság egyre rosszabb az oktatás, te vagy az egyik példája rá.
19/70 A kérdező kommentje:
Ezzel csak a szexualis aberraciodat igazoltad ez esetben akkor. Milyen tinilany az aki hatalmasat akar magaba szenvedni?
máj. 7. 10:06
20/70 anonim válasza:
Az első barátomnak 18 centis volt és nyilván eleinte nehezen ment be meg fájt is az első pár alkalom, de utána már fantasztikus volt. Csak mert szerinted az lenne a normális, hogy a nők egy fél ceruza méretű farokkal élvezkedjenek, attól még nem neked lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!