Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, akiknek csak a nagyobb farok jön be, tisztában vannak vele hogy ők túl tágak?
Te férfiként nem írhatod le, hogy a nő tág, mert egy szar alak vagy. De a nő simán kisfarkúzhat :D Ez itt is látszik.
A kedvencem, amikor a nő szűknek gondolja magát, közben meg a 18-20 centis, vastag farok kell neki :D Ezek tényleg ennyire életképtelenek?
#52 Illetve a szülésre 9 hónaoit készül a test és így is elég fájdalmas.
Már csak azt nem értem, hogy ezek a nők szerint ki számít tágnak, illetve szerintük ki van a kettő között? :D Ha ők a 20 centissel a szűkek.
Másik, hogy ők írják, hogy fogadják el magukat a kisfarkúak stb, de ők nem bírják elfogadni, hogy tágak :D Ne tudom hány bites lények ezek, de ne a legélesebb kések a fiókban az biztos.
És mielőtt betámadna a sok "szűk" nő, hogy a kis farka miatt írom ezeket, átlagtól nagyobb méretem van. De a kérdésekre szívesen fogadom a válaszukat.
54
Ráérnek nem? Nincs más dolguk. Két recskázás közt belefér...
Tehát amúgy egy csomó randi összejön, szépen halad az ismerkedés, tök szipiszupi minden a csajjal, aztán eljuttok odáig, lekerül a gatya és közli, hogy bocs, de ez túl kicsi, inkább hagyjuk...
🤔
Pedig minden más tökéletes volt....
Ez nagyon szomorú 😥
És az garancia rá, hogy a kis 🌳sz a probléma...
Az még véletlen se merül fel, hogy béna/önző/szar az ágyban, ami valljuk be, nagyobb arányban okoz gondot, mint a 🌳szméret. Vagy esetleg igénytelen, büdös volt, mittudomén...
(Abba már bele se megyek, hogy egész más is lehetett a probléma, ami nem is a szexxel kapcsolatos, de maradjunk annál a verziónál, hogy ott volt a hiba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!