Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ahhoz köze a férjemnek, hogy előtte hány pasival voltam együtt?
Figyelt kérdés
Kellene érte magyarázkodnom?
Nem azért mert annyi sokan jártak volna az ágyamban, de igen, sokan próbálkoztak. De szerinte akik próbálkoztak azokat már be is engedtem az ágyba, de minimum a számba...
Ezt így 5 év után igazságtalannak tartom... főleg, hogy mióta együtt vagyunk csak ő van és senki más.
2024. ápr. 24. 12:44
31/37 anonim válasza:
Tárgyként, a tulajdonaként tekint rád, egyfajta bizarr visszamenőleges módon is. Hagyd ott minél hamarabb!
32/37 anonim válasza:
Nem is az a baja hogy elakarja hagyni, hanem hogy a férj szerint sok ez a szám.
33/37 anonim válasza:
Azt aligha fogja megváltoztatni a kérdező, hogy mit gondol erről a férje, ő viszont elhagyhatja. Tehát ez a megoldás, nem pedig azon lamentálni, hogy a férje szerint ez sok.
34/37 anonim válasza:
Nyilván, de mi ebbe nem tudunk segíteni, úgy is nekik kell megbeszélni.
35/37 anonim válasza:
Válaszoltam a kérdésére a kérdezőnek, ha megengeded.
36/37 anonim válasza:
Ha hűséges vagy, SEMMI KÖZE az előéletedhez!
37/37 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy egy ilyen véglény hogy lett a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!