Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ahhoz köze a férjemnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ahhoz köze a férjemnek, hogy előtte hány pasival voltam együtt?

Figyelt kérdés

Kellene érte magyarázkodnom?

Nem azért mert annyi sokan jártak volna az ágyamban, de igen, sokan próbálkoztak. De szerinte akik próbálkoztak azokat már be is engedtem az ágyba, de minimum a számba...

Ezt így 5 év után igazságtalannak tartom... főleg, hogy mióta együtt vagyunk csak ő van és senki más.

2024. ápr. 24. 12:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
22%
Hát én nem erőltetném a dolgot, de aki titkolja és már olyanokon gondolkodik mi közöm van hozzá, ott már elgondolkoznék, hogy mennyire hűséges az illető és hogy tényleg összeillünk-e. Nem baj ha voltak komoly kapcsolatok stb, de akit tényleg egy csomóan felpróbáltak és egyikkel sincs már együtt az sokat elmond a nőről.
2024. ápr. 24. 13:13
 12/37 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem el lehet az ilyesmit mondani, de végső soron igazából csak neked van hozzá közöd. Ha valaki ebből problémát kreál az szimplán hülye. Főleg úgy, hogy már a férjed.
2024. ápr. 24. 13:15
 13/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, én már az elején letudom az ilyenekt, nem az első randin, de ha nem tetszik a hölgynek, akkor inkább az elején derüljön ki. Az a csapda ebben a helyzetben kedves kérdező, hogy szinte mindegy mit is mondasz, mert ha ő azt gondolja, hogy te ezzel-azzal ezt-azt csináltál akkor ő meggyőzhetetlen, ami szomorú, mert akkor minek házasodik. Biztos vannak makulátlan emberek, de ennyi erővel egy puskázásba, egy csokilopásba is bele lehetne kötni, öt év sok idő, szerintem okot keres a válásra, ne legyen igazam, vagy esetleg magából indul ki? Volt olyan csaj ismerkedési szakaszban, megkérdezte, és én elmondtam, hogy voltam már "rossz" lánnyal, felhúzta az orrát, meg elkezdett kritzálni, őt én küldtem el, ha nem tetszik, lehet menni, de majd a végelszámolásnál ítélnek meg engem, mindegy minek nevezzük, kinek-kinek hite szerint.
2024. ápr. 24. 13:21
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ezt az elején kellett volna felhoznia, hogy ha ez neki probléma. Köze van hozzá, de ha eddig nem volt gond, akkor ne legyen már ezután se.
2024. ápr. 24. 13:27
 15/37 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki őszintén hány kapcsolatom és "kalandom" volt. De ő minden egyes veszekedésünkkor ezt hozza fel, hogy az én számba hány f@sz volt. Meg cigány f@sz is... mert ugye a falu egyik végén elfingod magad a másik végén már be vagy sz@rva. Ugyan ez... Meg olyan emberekkel hoz össze akit bár kedvelek de ha meg akarnám csalni az nem velük történne...

Mellesleg tudom neki mennyi kapcsolata volt. Bőven... főleg a válása utáni évben. Akkor most én is kiabáljam rá, hogy ő hány pichában járt előttem? Nem érdekel. A múltja. Mióta együtt vagyunk csak az én altestemet kényezteti, akkor mit érdekeljen a múltja? Én csak profitálok belőle.

2024. ápr. 24. 13:29
 16/37 anonim ***** válasza:
57%
Menekülj ettől a f@sztól, amilyen gyorsan csak lehet.
2024. ápr. 24. 13:30
 17/37 anonim ***** válasza:
78%

Bocs, de 5 év után derült ki, hogy egy önbizalomhiányos, féltékenykedő kis pöts a férjed??? Ha veszekedés során vágja hozzád, 5 év után az meg tényleg a legalja, ennyi erővel azt is kifogásolhatná miért barna/szőke stb. a hajad.

Ha nincs gyerek akkor ideje lenne elgondolkodni a váláson, mert ennek a kapcsolatnak már reszeltek.

2024. ápr. 24. 13:32
 18/37 A kérdező kommentje:

A poén a dologban, hogy ő lett volna az aki odaad a haverjának "kipróbálni". Én voltam az aki nemet mondott.

Akkor most miért lenne féltékeny? Meg mindig azt mondja, aki menni akar menjen, nem kell visszatartani.

2024. ápr. 24. 13:35
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

"A poén a dologban, hogy ő lett volna az aki odaad a haverjának "kipróbálni""

Ezek után még vele vagy?

Lol..

2024. ápr. 24. 13:40
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt a gond nem az, hogy hány pasid volt, hanem hogy valamin veszekedtek. Ez a kapcsolat nem a sok előző partner miatt ment gelyra, hanem a veszekedéseket kiváltó okok miatt. Én ilyenkor hozzávágnám, hogy örüljön, hogy ő is felkerült a listára, mert érdekes módon az elején még nem volt neki annyira ellenére.
2024. ápr. 24. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!