Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ahhoz köze a férjemnek, hogy előtte hány pasival voltam együtt?
Kellene érte magyarázkodnom?
Nem azért mert annyi sokan jártak volna az ágyamban, de igen, sokan próbálkoztak. De szerinte akik próbálkoztak azokat már be is engedtem az ágyba, de minimum a számba...
Ezt így 5 év után igazságtalannak tartom... főleg, hogy mióta együtt vagyunk csak ő van és senki más.
Elmondtam neki őszintén hány kapcsolatom és "kalandom" volt. De ő minden egyes veszekedésünkkor ezt hozza fel, hogy az én számba hány f@sz volt. Meg cigány f@sz is... mert ugye a falu egyik végén elfingod magad a másik végén már be vagy sz@rva. Ugyan ez... Meg olyan emberekkel hoz össze akit bár kedvelek de ha meg akarnám csalni az nem velük történne...
Mellesleg tudom neki mennyi kapcsolata volt. Bőven... főleg a válása utáni évben. Akkor most én is kiabáljam rá, hogy ő hány pichában járt előttem? Nem érdekel. A múltja. Mióta együtt vagyunk csak az én altestemet kényezteti, akkor mit érdekeljen a múltja? Én csak profitálok belőle.
Bocs, de 5 év után derült ki, hogy egy önbizalomhiányos, féltékenykedő kis pöts a férjed??? Ha veszekedés során vágja hozzád, 5 év után az meg tényleg a legalja, ennyi erővel azt is kifogásolhatná miért barna/szőke stb. a hajad.
Ha nincs gyerek akkor ideje lenne elgondolkodni a váláson, mert ennek a kapcsolatnak már reszeltek.
A poén a dologban, hogy ő lett volna az aki odaad a haverjának "kipróbálni". Én voltam az aki nemet mondott.
Akkor most miért lenne féltékeny? Meg mindig azt mondja, aki menni akar menjen, nem kell visszatartani.
"A poén a dologban, hogy ő lett volna az aki odaad a haverjának "kipróbálni""
Ezek után még vele vagy?
Lol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!