Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ahhoz köze a férjemnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ahhoz köze a férjemnek, hogy előtte hány pasival voltam együtt?

Figyelt kérdés

Kellene érte magyarázkodnom?

Nem azért mert annyi sokan jártak volna az ágyamban, de igen, sokan próbálkoztak. De szerinte akik próbálkoztak azokat már be is engedtem az ágyba, de minimum a számba...

Ezt így 5 év után igazságtalannak tartom... főleg, hogy mióta együtt vagyunk csak ő van és senki más.

2024. ápr. 24. 12:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebbű baj lesz.
2024. ápr. 24. 13:45
 22/37 anonim ***** válasza:
74%

Én egyszer tettem fel ezt a kérdést exemnek, mert sok sztorija volt és gyanús lett hogy nagyon sokat élhetett előttem.

Én meg szinte szűz voltam,

A lényeg ne kérdezősködjön és ne akarja tudni, ezt tudnám mondani neki.

Vagy inkább kerekíts lefelé.

Felesleges ezen feszülni értelme nincs ha egészséges vagy. Kis önbizalma van.

Vagy kérdezd meg tőle mit szeretne mi hiányzik neki.

2024. ápr. 24. 13:54
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
Bizonyos szempontból érdekes lehet azért számára, úgyhogy igen.
2024. ápr. 24. 14:55
 24/37 anonim ***** válasza:
76%

Hát, én otthagynám, az tuti.

Tanulság: ezt nem szabad elmondani a pasiknak. Sajnos én is azt tapasztaltam, hogy rosszul esik nekik.

Mi már vagy 10 éve voltunk házasok, 2 gyerek, és soha rá se néztem másik férfira, amióta őt ismerem. Ráadásul 27 évesen jöttünk össze, szóval gondolhatta, hogy volt előéletem. Egyszer iszogattunk és megkérdezte, én meg mondtam, hogy 10. Neki szerintem kb. 4 lehetett, bár nem mondott számot, de ennyi nőt emleget.

Annyira kiborult, komolyan, azt hittem válás lesz a dologból. De én meg mondtam, hogy nem fogok emiatt mentegetőzni, sem bocsánatot kérni.

Nagy nehezen túltette magát rajta, végül annyit mondott, hogy azon akadt ki, hogy milyen igazságtalan az élet, hogy ő mit küzdött, aztán alig talált valakit, egy nő meg egyet csettint. Na, köszi. Szerintem ezt nem így kell nézni. Inkább bántott, hogy nem lett egyikből sem komoly. De azért a mai világban nem járnak együtt a párok évekig, mielőtt ágyba bújnak.

Egyébként nem bántam meg, szerintem nem jó, ha nincs összehasonlítási alap.

2024. ápr. 24. 15:13
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért nem az elején tisztázzák az emberek.
2024. ápr. 24. 15:32
 26/37 anonim ***** válasza:
62%
#25: Mert erről nem tudnak az emberek beszélgetni normálisan, jobb felháborodni, hárítgatni, hazudni, ferdítgetni, beskatulyázni a másikat valahová. Legalábbis ez megy most 2024-ben. Szerintem ha a másik ezen felháborodik, akkor igen is van jelentősége, csak könnyebb áthárítani a felelősséget másra, hogy neki ehhez semmi köze. Ennyi erővel semmit se mondjál el, ami a múltadhoz köthető, legalább nem kell felelősséget vállalnod érte.
2024. ápr. 24. 16:47
 27/37 anonim ***** válasza:
#24: és igazat mondtál? :)
2024. ápr. 24. 17:19
 28/37 anonim ***** válasza:
69%
Nincs köze, de a legtöbb embert érdekli ez. Engem is érdekelne, de pontosan tudom, hogy akinek túl sok szerinte, az úgyis letagadja. Ráadásul van akinek már az 5 is sok, másnak meg az 50 is normális.
2024. ápr. 24. 17:23
 29/37 anonim ***** válasza:
53%
Férfiként írom, hogy nem mindegy neki? Úgy általában sem az ő dolga, 5 év után meg aztán pláne ne reklamáljon.
2024. ápr. 24. 17:40
 30/37 anonim ***** válasza:
69%
A #30-as vagyok. Nagyon önbizalomhiányos férfiként sem értem, hogy ugyan, minek forszírozni? 5 éve mellette vagy, ez nem elég bizonyíték számára, hogy te VELE szeretnél lenni?
2024. ápr. 24. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!