Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ahhoz köze a férjemnek, hogy előtte hány pasival voltam együtt?
Figyelt kérdés
Kellene érte magyarázkodnom?
Nem azért mert annyi sokan jártak volna az ágyamban, de igen, sokan próbálkoztak. De szerinte akik próbálkoztak azokat már be is engedtem az ágyba, de minimum a számba...
Ezt így 5 év után igazságtalannak tartom... főleg, hogy mióta együtt vagyunk csak ő van és senki más.
2024. ápr. 24. 12:44
1/37 anonim válasza:
A fenének se kéne egy szűz csaj. Nekem pont hogy tetszene ha az előéletedről mesélnél. Lehet a férjednek is, azért forszírozza a dolgot:)
2/37 anonim válasza:
Szerintem nem kell magyarázkodnod. Én sem voltam rá kíváncsi sosem, hogy a feleségem hány pasival volt előttem.
4/37 anonim válasza:
önbizalomhiány, önbizalomhiány
egyik legnagyobb rombolója a kapcsolatoknak, amikor az egyik fél önbizalomhiányos
5/37 anonim válasza:
semmi köze, én a mostani kapcsolatom előtt még idegenekkel is szexeltem alkalmilag akár parkokban is, de ez a múlt
6/37 anonim válasza:
Engem beindítana, ha a feleségem a korábbi kalandjairól mesélne, de ha téged emiatt számon akar kérni a férjed, ahhoz semmi joga. Ha ilyesmi zavarja, azt még az esküvő előtt kellett volna átgondolnia. Tudod, pénztártól való távozás után... :)
7/37 anonim válasza:
Valamilyen szinten azért lehet kíváncsi, de ha anno így fogadott el,akkor már most a szemedre nem vetheti.
Előbb kellett volna ezt tisztáznia veled és utána kialakítani egy komoly kapcsolatot, vagy pedig nem.
8/37 anonim válasza:
Azt írtam én is. Ha esküvő előtt ezt nem tiztázta, akkor így járt. Ott még mondhatta volna, hogy nem ilyen lovat akar.
9/37 anonim válasza:
Csak a birtokló személyiségek érzik úgy, hogy közük van hozzá, mit tett vagy nem tett a partnerük előttük. A tipikus birtokló személyiség balhézik azért, hogy mennyi férfival/nővel feküdtél le. A birtokló attitűd hátterében legtöbbször bizonytalanság, önmagában való hit gyengesége áll, tehát a dolog róla szól, vele kell foglalkozni. Meg kell erősödnie, hinnie önmagában, elengedni a birtoklást.
10/37 anonim válasza:
Magyarázkodnod semmiképpen nem kell. A múltbéli szexuális életed is elsősorban csak rád tartozik. A te dolgod, hogy azt megosztod-e a férjeddel vagy nem. Ha a férjed ezen rugózik, ott más bajok is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!