Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de a férjemnek nem lehet gyereke, de mással nam voltam együtt, hogy mondjam meg neki?
Biztos egyből kiakadna, hogy neki nrm lehet gyereke, de akkor ez egy ilyen ritka eset, nem?
Félek h nem hisz nekem, bár ha így van akkor lehet h elhagyom v nemtudom, mással tényleg nem voltam együtt.
Vele mindig védekezés nélkül szexeltem, nagyon sokszor, már házasság előtt is...
1,5 éve vagyunk házasok, de előtte 2 évig együtt laktunk.
Nagyon félek h mit fog szólni, a dokija erősítette meg h nem lehet babánk...
27N
De hogy lettél mégis terhes, ha ő meddő ? Ez eléggé sántít. Vagy a doki nem azt mondta véletlenül, hogy baromi kevés esély van rá, de azért lehetséges ?
Ha mással nem voltal együtt, és nem is a férjedtől van, akkor valami evolúciós csoda lehetsz…
Ha tesztet kér nem biztos h vele maradok, nekem azt mondta h nem lehet babánk, de egy icipici esély volt rá úgy látszik...
Azért félek mert biztos volt benne h nem lesz gyerekunk, az örökbefogadást is elindítottuk már.
De ma ha hazajön elmondom neki, de hogyan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!