Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de a férjemnek nem lehet gyereke, de mással nam voltam együtt, hogy mondjam meg neki?
Biztos egyből kiakadna, hogy neki nrm lehet gyereke, de akkor ez egy ilyen ritka eset, nem?
Félek h nem hisz nekem, bár ha így van akkor lehet h elhagyom v nemtudom, mással tényleg nem voltam együtt.
Vele mindig védekezés nélkül szexeltem, nagyon sokszor, már házasság előtt is...
1,5 éve vagyunk házasok, de előtte 2 évig együtt laktunk.
Nagyon félek h mit fog szólni, a dokija erősítette meg h nem lehet babánk...
27N
Már elmondtam neki, jobban fogadta mint gondoltam, de lesz teszt (pedig ő nem kérte) 41es ő is ilyesmit mondott...
Köszi
Ez jó hír. Akkor örülhettek. :) Gratulálok!
Milyen ok miatt nem lehet gyereke? Pl alacsony a spermaszáma vagy lassúak a kis fickók? Mert az nem feltétlen jelenti, hogy 0 az esély csak lecsökkent.
#53 milyen teszt? Apasági? Na és ki kérte ha nem ő? Meg mi ez hogy "jobban fogadta mint gondoltam"?
Az a pár akik meddőnek hiszik magukat és küzdenek a babáért, azok nem így reagálnak. Boldogok hogy megtörtént a csoda. A férj nem fanyalog és nagy kegyesen elfogadja. És fel sem merül az apasági teszt.
Ócska trollkodás.
Kedves Kérdező!
10000%, hogy félreb*sztál!
Tudod....az én ferjemnek is alacsony volt a sperszáma - a napi 12-14 sz.gép elötti munka megtette a hatását! Gondoltam, miiiiinek nekünk akkor védekezés, elkezdtük az örökbefogadási procedurat, mert nagyon szerettünk volna gyereket! Mikor kiderült, hogy pozitiv 5 terhessegi teszt....(igen, tudom h hulye vagyok h ennyit csináltam) rajtam földöntúli boldogság volt!!!!!! Mikor elmondtam a férjemnek, ujjongtunk...meg sem fordult a fejében ilyesmi....
Ha megcsináltatjana vizsgálatot a hatam mögött, (amit k*rvara megertenék) akkor na bumm! Ő az apja. Nem más!
Hogyne! Altatásban megerőszakoltak
Ahha... nem mondom h nincs ilyen, de esetedben nem ilyen van szo. Ez ezer %
Csináljatok tesztet és mindenki megnyugszik.
Amúgy gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!