Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de a férjemnek nem lehet gyereke, de mással nam voltam együtt, hogy mondjam meg neki?
Biztos egyből kiakadna, hogy neki nrm lehet gyereke, de akkor ez egy ilyen ritka eset, nem?
Félek h nem hisz nekem, bár ha így van akkor lehet h elhagyom v nemtudom, mással tényleg nem voltam együtt.
Vele mindig védekezés nélkül szexeltem, nagyon sokszor, már házasság előtt is...
1,5 éve vagyunk házasok, de előtte 2 évig együtt laktunk.
Nagyon félek h mit fog szólni, a dokija erősítette meg h nem lehet babánk...
27N
Őszintén én is csináltatnék tesztet, ha ilyen lenne. Főleg, ha tényleg steril a párod. Az egyetlen ilyen eset, ami beugrik, hogy hasonló történhetett, hogy a fogorvos(?) altatásban szexelt a nőkkel. Szerintem ott is egy terhes lett, így derült ki.
Ha a férjedtől nem lehetsz terhes, akkor mindenképpen csináltatnék tesztet, hogy kiderüljön, hogy megerőszakoltak-e altatásban vagy hasonló.
43# aztán véletlenül az altatást is fogorvos adja be mi?
Altatáskot ott van mellette altató is aki figyeli...
Nem vette észre senki mit írt???
Elég árulkodó.
"VELE mindig védekezés nélkül..."
Azaz volt ott más is.
Hogy lebuktatta magát :D
Vonatkozhat arra is, hogy a viszonyítási pont a régebbi partnerek..nem feltétlen párhuzamosak. Nekem már az is érdekes, hogy terhes, simán lehet fals pozitív, vagy elvetélhet..
De ja, egyébként van benne valami, pláne azzal, hogy elhagyná, ha tesztet akarna a fazon, pedig ez ha igaz, csodának felel meg. Az ember meg hamarabb kételkedik a párjában, mint a csodákban, még szerelem mellett is megmarad a józan esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!