Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válófélben vagyok, folyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben vagyok, folyik a válóper kb.2 éve. A férjemnek másik párja lett. Közben lett egy barátom, majdnem 1 évig együtt voltunk, de titokban kellett tartani, az ő kérdésére. Tegnap szakított velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta, majd ha hivatalosan is független leszek, folytathatjuk a kapcsolatot. Mi a véleményetek?
2022. dec. 9. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kifogás, sose rossz. Ez a véleményem. Ha egy évig nem zavarta hogy még nem váltál el, akkor most mi történt? Eleve nekem már ott off, hogy az ő kérésésére titokban kellett tartani a kapcsolatotokat. Engedd el.
2022. dec. 9. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, de én még sosem voltam házas. Mi a fene tart egy válóperben 2 évig?

Gondolom nagyon nem tudtok valamiben megegyezni, ha nem tévedek?

Egyrészt azt sem értem ha tudta a barátod hogy zajlik a válóper akkor miért ment bele a kapcsolatba ha ennyire zavarja ez az egész?

Miért kell titokban tartani egy kapcsolatot amikor már zajlik a válás? Ebbe is belekötnek a bíróságon?

Azt azért el tudom képzelni hogy valakinek elege lesz, mert azt látja, hogy nem haladnak előre az események, húzzátok halasztjátok a válást ahelyett, hogy minél előbb megegyeznétek és "megszabadulnátok" a másiktól (tudom hogy van olyan amikor az egyik fél csinálja direkt a balhét, hogy a másik ne legyen boldog mással).

Mivel nem írtál bővebben arról hogy nálatok mi a helyzet így nem nagyon lehet véleményt írni.

2022. dec. 9. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy férfi ismerősöm. Válófélben, jó sokáig tartott neki is, ahogy minden ilyen ügy tart a bíróságon Mo-on. Ő se tudott a lazább kapcsolatnál tovább lépni, mert nem akartak a nők addig vele komolyat, míg házas, hiába éltek külön is.

Úgy látszik, erről a papír mindkét irányban (házasodás és válás esetén is) fontos.

2022. dec. 9. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Az valahol érthető, hogy ténylegesen legyen elvált, aki egyszer elkezdte ezt az egész hercehurcát (fontos róla a papír).

Nekem volt olyan ismerősöm akiknek nem volt gyerekük, pikkpakk megegyeztek és 3 hónap alatt elváltak.

Meg volt olyan távoli rokonom is akik több mint 8 évig pereskedtek a vagyonmegosztás miatt. A végén mindketten bevallották hogy többet költöttek ügyvédre (külön-külön) mint amennyit kaptak a házért amiért a balhé ment. Már árverezni akarták a házat, így végül áron alul kelt el. Az egész arról szólt, hogy ki tud jobban a "másik alá vágni" (egoharc).

A kérdező nem írt részleteket, nem lehet tudni, hogy miért kell 2 évet várni a válás kimondására.

Azt sem lehet elvárni senkitől hogy élete végéig (kis túlzással) várja azt, hogy a másik fél mikor fog végre ténylegesen elválni. De ismerni kellene a történet részleteit is.

2022. dec. 9. 15:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen tárgyalás volt, a perfelvételi. Utána 2-szer volt bírósági szünet, a covid miatt. Emiatt feltorlódtak a perek, ezt mondja az ügyvédem. A férjem kicsit akadékoskodik, de nem emiatt húzódik az ügy. A volt barátomat az zavarta, hogy még mindig egy házban lakunk a férjemmel. De amikor a szerelmem kezdeményezett, akkor is együtt laktunk.
2022. dec. 9. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert nem koltoztet magahoz ha ennyire szeret.. jo kifogasokat keres a pali.
2022. dec. 9. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Aki szeret egy nőt, annak nincs kifogás.
2022. dec. 9. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Lassan 3 eve vagyok egyutt a parommal es o is regota valofelben van, bar nem a megegyezes hianya miatt, hanem a babavaro-csok-hazeladas trio miatt. Engem eleinte zavart, ma mar nem, inkabb az, hogy lassu az ugyintezes.

Az viszont kifejezetten idegesitene, ha meg egyutt lakna a felesegevel. Ti miert nem koltoztetek kulon ezalatt a 2 ev alatt, mi az akadalya?

2022. dec. 9. 20:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Anyukával lakik, és a kedves mama "erkölcsös", ez az igazság.
2022. dec. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!