Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen tinikori sexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tinikori sexuális élményeitek vannak?

Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 18:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

12 évesen csókolóztam először.Abba a fiúba szerelmes voltam,de sose jártam vele,pedig kerdezte parszor.13 évesen oráloztunk egymásnak.Párszor le.szoptam ugy,hogy nem messze emberek voltam.16 évesen egy másik fiúval pettingeltünk,amikor az kiment s szobaból,jött ez a fiu,leszoptam,simogatott.

Vele is feküdtem le először.

2024. márc. 4. 10:34
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen oráloztam először egy autóban

A pasi idősebb és tapasztalt is volt már akkor, de nagyon izgultam

L

2024. márc. 5. 21:32
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

Én 16 voltam mikor elsőnek egy nővel hozott össze a sors. Ő 30 éves volt. Nagyon szexi volt számomra. De valahogy neki is szimpatikus voltam.

Persze aztán ahogy össze jártunk a társaságban mindig ment a tipikus szócsata.

Ment megint valami hülyeség és beszóltam neki. Na ekkor már neki sem kellett több.

Oda jött és elmondta másnap hol találkozunk és akkor legyen nagy a szám.

Persze akkor még nem volt Facebook meg ilyen platfromok.

Eljött a másnap , én ahogy jött a találkozó egyre jobban izgultam, sőt bevallom megfordult a fejemben nem megyek el a találkozóra.

Nyilván én még ekkor szűz voltam ez pluszban adott az izgalomnak.

De aztán erőt véve magamon elmentem a megbeszélt találkozóra.

Bekopogtam,hallottam a csúszkát hogy kinézet.Ezek után ajtót nyitott egy rettentő szexi csipkés fehérneműben és magassarkúban.

Arcomra nyomott két puszit és behívott. Közölte velem örül hogy eljöttem a megbeszélt találkozóra.

Ezek után behívott a szobába és leültett maga mellé. Tudta hogy szűz vagyok így türelmes volt velem. Fogta és megcsókolt, közben a combjára tette a kezem, és elkezdtem simogatni egy feljebb míg elértem a puncijához. Éreztem hogy nedves a bugyija. Tehát tetszik neki. Ekkor már a nadrágban kőkemény volt a farkam. Ekkor hátra lökött és szépen kigombolta a nadrágomat, lecsúsztatta rólam. Ott feküdtem egy érett tapasztalt nő előtt álló farokkal totál szűzen. Ekkor megkérdezte szeretném e hogy bekapja a farkam.

Persze akkor még csak hallottunk ilyenekről és újságban láttuk. Nyilván bele mentem. Hát elkezdett leszopni. Hatalmas élmény volt és kb tíz perc alatt kivégzett. Nem volt szívbajos simán lenyelte. Ezek után elmentem egyet zuhanyozni,mire vissza értem már terpeszben várt bugyi nélkül. Simogatta a csuklóját. Ekkor oda hívott és mondta most én jövök. Elkezdtem csókolgatni lefelé, kicsit elkalandoztam a feszes mellein, és szépen haladtam lefelé. Aztán elértem a szépen simára borotvált puluncijához. Elkezdtem játszani vele már ami éppen eszembe jutott és próbáltam nem bénázni. De nem adtam fel sőt kértem segítsen. Ekkor finoman el kezdett irányítani hogyan jobb neki. Hatalmas sikerélmény volt számomra ,hogy sikerült normálisan orgazmushoz juttatni. Aztán azt vettem észre a cerka újra tettre kész, persze ez neki is feltűnt így ismét hátamra fektetett,ekkor adott egy gumit húzzam fel, és szépen bele ült és meglovagolt. Hatalmasat élveztem. De ugye az idő is repült így ezek után még egy mosakodás kis beszélgetés és elköszöntünk egymástól.

Hatalmas élménnyel gazdagodtam aznap és megvallom egy percet sem bántam meg belőle. Sőt örültem neki,hogy egy tapasztalt nő vezetett be ebbe a dologba.

Még pár hónapig össze jártunk ezek után sajnos lett párja és ez megszakadt.

2024. márc. 6. 09:21
 24/31 A kérdező kommentje:
#23 azt a rohadt, ha ez igaz, baszki, kb az egész férfi populáció álmát élted meg😂
2024. márc. 6. 21:39
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 miért szerintem nem egy kirívó és extrém dolgot meséltem el
2024. márc. 7. 04:14
 26/31 A kérdező kommentje:
#25 jó hát nekem sexuális élet híjján elég extrém XD
2024. márc. 7. 07:24
 27/31 anonim ***** válasza:
41%
Egy sima kurvàzàst mesélt el nehogy màr elhidd 😃
2024. júl. 26. 12:47
 28/31 anonim ***** válasza:
36%

Szexuális, nem sexuális, de, lehet, csak elírás. Akkor inkább sexual.

És ez nem irodalom, ez nyelvtan.

2024. júl. 26. 14:05
 29/31 anonim ***** válasza:
49%

Igen, igen mert ezek szerint te ott voltál. 🤣🤣

2024. júl. 26. 22:37
 30/31 anonim ***** válasza:
25%
29 én mindenhol ott vagyok
2024. júl. 27. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!