Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szoktatok beszélgetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok beszélgetni egymással orális élményeitekről?

Figyelt kérdés

Megosztjátok egymás között, milyen élményeitek voltak?

Akár ha titeket kényeztettek, akár ha ti adtátok a kényeztetést?

Mi hangzik el egy ilyen beszélgetésben?

2023. ápr. 18. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2023. ápr. 18. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Ha mocskos nagy ordenáré ringy@ lennék akkor természetesen megosztanám.
2023. ápr. 18. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok nő, de vannak csaj haverjaim akik simán kibeszélnek mindent a szexuális élményeikről. Kb. ugyan úgy mint a férfiak, ha nem gusztustalanabbúl. Néha már én éreztem magam kínosan, mikor ha bár nem közvetlenül nekem mesélték, de tőlem 3 méterre beszélgetve ecsetelték milyen egy vékony vagy éppen vastag falloszt szopni :D
2023. ápr. 18. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Van olyan lány barátom aki azért barátkozott mindig is inkább srácokkal, mert szerinte a lányok folyton csak a faxról tudnak beszélni. Sokszor a nők még perverzebb állatok, mint mi...
2023. ápr. 18. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer előfordult
2023. ápr. 18. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nincs ilyen, de osztálytársaim meséltek róla. Nem pont nekem, csak úgy egymás közt, de én hallottam sok mindent.
2023. ápr. 18. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen. Pár közeli barátnőmmel mindent megbeszélünk, akár ilyeneket is. Nincs ebben semmi.

De ez nem azt jelenti, hogy bárkivel, bármit, de van egy szűk kör, akik előtt nincsenek tabutémáink.

2023. ápr. 19. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!