Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leány, és legénybúcsúkon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leány, és legénybúcsúkon milyen élményeitek vannak?

Figyelt kérdés
tényleg gyakori a megcsalás, aki volt az leírná, hogy mi zajlik ott?
2023. febr. 27. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A leendő vőlegény vagy menyasszony részéről egyáltalán nem gyakori. Eleve eléggé ritka, hogy táncosokat hívjanak egy ilyen alkalomra. Ha mégis, akkor sem történik általában semmi, illetve maximum olyan van, hogy mondjuk a lánybúcsúra hívott férfitáncossal a társaság egyik lánytagja vonul félre a produkció után.
2023. febr. 27. 17:31
 2/11 Suetonius ***** válasza:
100%

Én nyáron voltam legénybúcsúban, ahová érkezett két művésznő.

Ott a manager/testőr/sofőr/érdekképviselő már előre eléggé világosan lefektette a szabályokat: nincs tapi, nincs simi, nem teszel ajánlatot - ez nem az a kávéház.

Ugyanez a szimpatikus fiatalember végig ügyelt a háttérből a rendre, fel se merült semmilyen együttlét.

31/F

2023. febr. 27. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha profi tánost hívtok rendezvényes/táncos közvetítőtől akkor lesz ez amit a #2 írt. Legjobb haverom legénybúcsúját egyik cimbivel közösen szerveztük és ő szerzett táncost. Hogy honnan ismerte azt nem tudom, de egyetemista csaj volt, full bombázó, szépszemű, és kizárólag pénz kérdése volt, hogy mennyire engedékeny. Igaz hogy előre kellett ledumálni mindent és mivel szóltunk hogy "nem csak tánc" lenne, fotókat is kért a bulizókról. Jó tíz éve is hatszámjegyű pénzbe került, de a vőlegényen kívül talán csak egyvalaki nem dugta meg. Persze etettük és főleg itattuk is a kislányt, és nagyon-nagyon meg lett baxva többször is.
2023. febr. 27. 18:24
 4/11 Suetonius ***** válasza:
100%
#2es vagyok: mindketten hivatásosok voltak, egyikük egykori playmate, stb. Nagyon hivatalosan tolták/tolják.
2023. febr. 27. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vetkőzős-táncos lány vagyok. Legénybúcsúkon nem annyira jellemző az ilyesmi, bár azért előfordul néha. Szerintem főleg azért ott szinte mindig vannak rokonok is, és úgy azért kevesen vállalják be, vőlegénnyel pl még soha nem volt szex, egyetlen egyszer volt cumi, de azt a menyasszony is "engedélyezte" (állítólag nála is volt táncos fiú...).

Viszont szülinapokon ha már táncos csaj van, akkor szinte mindig dugni akar valaki, főleg a szülinapos, de általában nem csak ő...

2023. febr. 27. 19:05
 6/11 Suetonius ***** válasza:
75%
#5-ös: részedről lenne akadálya az ilyesminek?
2023. febr. 27. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Az én lánybúcsúmon miért nem volt egy nagyfarkú táncosfiú? Esküszöm leszoptam volna ha szép...
2023. febr. 27. 22:32
 8/11 A kérdező kommentje:
#5 de volt pár legénybúcsús sztori, leírnád, és tudsz olyanról ahol kiderült, akkor vagy utolag
2023. febr. 27. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában már volt pár barátnőmnek leánybúcsúja (28 vagyok, így ők is akörül) és ilyen kacérkodós, paikat leszólítós feladatnál ritkán van több.

Ezek is ilyen arcra puszi, fenékba markolós feladatok.

Olyan helyen még nem voltam, ahol fizetett "művész" lett volna.

A legdurvább ami történt az egy olyan feladat volt, hogy a menyasszonynak kellett leszólítani férfiakat és megtudni tőlük, hogy melyik jelen lévő barátnője tetszik legjobban a pasinak. Utána rá kellett vennie, hogy legalább 5 percre menjen be vele a hátsó helysiégbe.

Sokat röhögtünk, főleg a menekülő pasikon. Engem pl. 9 pasi választott, de csak 2 volt hajlandó bejönni hátra. Velük aztán beszélgettem és mikor kijöttnk kaptak egy-egy arcra puszit mindenki nagy éljenzése közepette.

Egyik barátnőnk (na jó, inkább a menyasszony barátnője) viszont kifogott egy olyan pasit, aki többet akart, mert is és a csajnak is bejött. Ők laza pettingig jutottak odabent és utána randit is megbeszéltek, amiből ha jól tudom végül semmi nem lett.

Mindenesetre nagyon "rosszaknak" éreztük magunkat, mikor ők ketten kijövet is tovább csókolóztak és finoman tapiztak.

2023. márc. 17. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
7-es, ez így azért komoly .....
2023. márc. 18. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!