Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tinikori sexuális élményeitek vannak?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 18:49
3/31 anonim 

válasza:

sexuális...Miért nem lehet normálisan leírni?
4/31 anonim 

válasza:

14 évesen a 30-as szomszéd pasi rádumált, hogy dugjuk meg együtt a 21 éves barátnőjét.
Hülye lettem volna kihagyni!😜
5/31 anonim 

válasza:

Nem sok, húsz évesen lett először párkapcsolatom és akkor veszítettem el a szüzességemet is.
6/31 anonim 

válasza:

15 évesen oráloztam a házban alattunk lakó ugyanannyi idős lánnyal
F/24
7/31 anonim 

válasza:

Tiniként szűz voltam, szóval leginkább semmilyen, hacsak egy-két csók nem számít.
8/31 anonim 

válasza:

Leírom az első ilyen élményemet. A családunk baráti viszonyban volt egy másik családdal, akiknek a lányukkal egy idős vagyok. Gyerekkori barátok voltunk, de csak egyszer volt szexuális élményünk egymással, azóta ő már anyuka. Balatoni nyaraláson bent jó messze, de még sekély vízben fürödtünk és nem tudom már hogyan, de elég intim témák jöttek szóba. Körülbelül 6. vagy 7. osztályosok lehettünk. Arról beszéltünk, hogy ő még sosem borotválta le és mindig attól félt, hogy kilóg a szőr a bikini alól. Kértem tőle finoman, hogy mutassa meg. Azt nem akarta, de megérinteni megérinthettem. Letolta a bikinjét a víz alatt. Ugye a Balatonban nem nagy a látótávolság a víz alatt, így látni semmit nem láttam, de az elég vastag pamacsot fogdozgattam. Kérdezte, hogy milyen, én meg úgy válaszoltam, hogy elfeküdtem a vízben és mutattam, hogy ágaskodik a micsodám. Ez már neki is megmozgatta a fantáziáját és kérdezte, hogy megfoghatja-e. Naná mondtam, közben úgy dobogott a szívem, hogy azt hittem kiugrik. Letoltam én is a fürdőgatyám, ő meg megmarkolta. Ennek hatására az én kezem is lejjebb csúszott, tapogatni kezdtem és felfedeztem a kezemmel a punciját, ő meg elkezdte finoman húzogatni a fitymámat. Közben persze ügyeltünk, hogy ne tűnjön fel semmi a többi fürdőzőnek. Mindketten nagyon beindultunk, mondtuk, hogy dörzsöljük össze amink van. Így elkezdtem odanyomogatni a két combja közé a puncijához. Sok nem kellett, pár nyomás után elélveztem, de merev maradtam és ő is addig dörzsölte magát rajta, míg nyögve el nem élvezett.
9/31 anonim 

válasza:

Gyakran szoptam a suliban a matekkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!