Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex mánia tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex mánia tényleg ennyire szörnyű?

Figyelt kérdés

Szex mániás vagyok, pszichiáter igazolta.

Eddig minden férfinak felcsillant a szeme mikor kiderült, de a kapcsolataimban pár hét után mindig előjött, hogy nekik ez sok…

25N Nem kérek privátot!

2024. márc. 3. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

4-es vagyok. Egy partner nem elég. alapvetően nem az igény mennyiségével van a gond, mert az kb napi 1-2, egy egészségesebb kapcsolatban is megvan. hanem az új keresése, az új partner iránti vágy. rohadt hamar akár 1-2-3 alkalom után ránuok a partnerre. kell a több, a nagyobb. hiába van orgazmusom, mindig arra vágyom, hogy azt átéljem, az oda vezető út izgalmas, az ismeretlen személy, a partner.... akkor mellette az ezekhez tárult perverziók, amelyeken keresztül ezt át akarom élni, párosul azzal, hpgy nőkkel, hogy többel, orgia stb. Folyamat jön az inger és nem tudsz vele mit kezdeni. Most is kaparom a falat, nincs senki új. Új, ez a lényeg. Lenne pasi akire rácsörgök fél órán belül lerendez, de az unalmas

Munkahelyre a futár behoz csomagot és fél óráig utána azon gondolkodom, hogy milyen lett volna, ha rámászok és ott megdug a pulton, úgyhogy a nevét sem tudom.... és ez nem csak álom, nem munkahelyi, hanem pl. szórakozóhelyen megcsinálom

2024. márc. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!