Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a seggnyalás mánia csak szerintem beteges? Mármint szó szerint
Nem tudom én vagyok-e ennyire lemaradva, de akárhányszor feljövök ide, van egy rakás kérdés, ami seggnyalással kapcsolatos.
30 éves vagyok, de nekem ez akkor is sok. Ott jön ki a kaki, emberek meg ezt nyalogatják, sőt, élvezik is. Ész megáll.
Egy rakás betegséget el lehet ott kapni, ráadásul nekem hányingerem van már csak a gondolattól is.
Nem, a szexben semmi sem beteges, ha mindkét fél akarja.
Ahogy semmi sem kötelező, ha bármely félnek averziója van.
Neked ez nem jön be, ne csináld, ennyi.
10-ből 9 nő, minden további nélkül, első felszólításra kinyalja a seggem, nem is egy volt 30 alatti. Nálam ez alap. Elvárom egy nőtől, hogy a nyelvével kényeztesse a segglyukamat. Hébe-hóba van egy egy nő, aki húzódozik, de végül még azok közt is akad, aki végül lefetyel.
58F
Pacsi, mert szerintem is undorító. A tömegközlekedésin utazvaaézem z embereket, gondolkodom, hogy mennyi s*gg szokkott kinyalva lenni, és közben nézem, hogy randábbnál randább emberek vannak: akkor miért is kellene ilyeneknek csinálni?
Az is eszembe jutott, hogy rengetegen valószínűleg ezzel a mániával csak kamuznak a neten.
Ahol a pisi jön ki,azt szereted nyalni??
Csókolódzni szeretsz?Mert képzeld mennyi baci van ott is.Es a fogak...Ha pldául jukas..pfujj ugye??
Ezt még lehet fokozni mikor a pisilődet berakod a masik pisilőjébe!!Na ez aztán már egyenesen életveszélyes!!Képzeld azt a sok bacit meg gombát virust ami ott összekeveredik ondóval hüvelyhámmaradékokkal,elhalt rothadó sejtekkel és meg fogtok halni!!
Ez borzasztó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!