Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a seggnyalás mánia csak szerintem beteges? Mármint szó szerint
Figyelt kérdés
Nem tudom én vagyok-e ennyire lemaradva, de akárhányszor feljövök ide, van egy rakás kérdés, ami seggnyalással kapcsolatos.
30 éves vagyok, de nekem ez akkor is sok. Ott jön ki a kaki, emberek meg ezt nyalogatják, sőt, élvezik is. Ész megáll.
Egy rakás betegséget el lehet ott kapni, ráadásul nekem hányingerem van már csak a gondolattól is.
2023. máj. 5. 10:03
21/26 anonim válasza:
Szerintem is undorító. A sperma, puncinedv, vagy akár a pisi - össze sem hasonlítható a szarral.
22/26 anonim válasza:
Én meg a spenótot nem szeretem.
De ki a fa$t érdekli hogy nekem mi tetszik vagy mi nem?
23/26 anonim válasza:
Ma már alap, hogy a nők is kinyalják a férfiak seggét.
25/26 anonim válasza:
Maradi vagy.Nem azert mert nem csinálod hanem mert mások igényei között turkálsz és ítélsz.Holott semmi közöd hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!