Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "popó lyuk" mánia?!
Kérlek nyugtassatok meg, hogy normális vagyok és nem velem van a baj! Annyit olvasni itt erről, hogy már kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségem. Normális vagyok, hogy nem érzek késztetést a női se**lyuk szimatolására, nyalására és a szerszámom bele dugdosásába?
Megkérdeztem a barátnőmet is és ugyanazon az állásponton vagyunk: a hátsó lyuk csakis ürítésre szolgál. Mégis félek, mert úgy érzem kilógok a sorból az itteni emberekből kiindulva.

Én nem ódzkodom az análtól, habár szimatolni, meg nyalogatni nem szoktam ott páromat, az nekem is kicsit sok. de még nem is kértek tőlem ilyet.
Ízlés válogatja. Más érzés, én szeretem, nem állandóan csináljuk párommal, de néha-néha akad rá példa.
Megaláztatás lenne? Meh... embertől függ, hogyan áll hozzá. Én nem érzem, hogy az lenne, valszeg párom sem, mert élvezni szokta ezeket az együttléteket is.
A lényeg, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ha nincs rá ingered, undorodsz tőle és párod sem akarja, akkor kihagyjátok és kész. Ha van és izgatónak találja, akkor meg csináljátok... miért ne?
Én BDSM-et nem bírom, mert nem tudom magam rávenni, hogy bántsam a párom bármilyen körülmények között, még ha tudnám, hogy élvezné sem... Ilyen a természetem. Ettől független nem nézem le azt, aki ebben találja meg az élvezetet. Más ember, más ízléssel, ha talál hozzá párt nagyszerű.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!