Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a biszex mánia a lányoknál?
Figyelt kérdés
Heteró férfi vagyok, a heteró nőket szeretem. Nincs bennem olyan vágy, hogy hármas szex, meg hogy 2 nő szexeljen előttem, nem érdekelnek a divat biszex/leszbi lányok. Erre akikkel ismerkedem, mintha azt hinnék, elvárásom hogy legyen hármas szex, vagy lássam nővel szexelni a nőmet. Amikor közlöm hogy nekem nincs ilyen elvárásom, sem vágyam, akkor mint valami csodabogárra úgy néznek rám, merthogy akikkel voltak férfiak, azok egy idő után vagy hármast akartak, vagy leszbi dolgokra rábeszélni őket. Megtudtam, hogy sokan meg is tették a párjuk miatt, de undort éreztek a saját nemükkel való szex/csók stb alatt, és hogy azóta szexuálisan zavartnak érzik magukat, undorodnak maguktól is. Azt mondták manapság elvárás egy nőtől hogy szexeljen/csókolózzon a saját nemükkel is, mert a tisztán heteró nőket már lenézik. Nem értem mi ez a leszbikus/biszex nő elvárás/divat?2023. aug. 6. 15:26
1/7 anonim 

válasza:

Csak szimplan megélik a vágyaikat
2/7 A kérdező kommentje:
Nem egyik nőnek sem a saját neme a vágya! Akikkel beszéltem ők full heteró nők, nulla ingerrel a saját nemük iránt, de azt mondták elvárás hogy legyenek leszbik vagy biszexek, de a tisztán heteró nőket lenézi a férfiak többsége.
2023. aug. 6. 15:33
3/7 anonim 

válasza:

Van aki csak kipróbálja, van akinek bejön.
Én nem bánnám, ha a csajom szeretné a lányokat is. Főleg, ha a jelenlétemben.
4/7 anonim 

válasza:

Van aki csak rá fogja h menőbb legyen . A férfiak egy része azért nézi le a hetero nőket mert a hármas szex a vágyuk , tehát képesek a megcsalásra meg van bennük a hajlam rá.
5/7 anonim 

válasza:

Én nem divatból vagyok biszexuális
Kb 17 éves koromban tudatosult bennem a dolog
29N
6/7 anonim 

válasza:

Ui és annyi hogy attól hogy biszex egy nő nem azt jelenti hogy kapható 3asra is .
Én se vagyok akármilyen nővel
7/7 A kérdező kommentje:
5ös te biszex vagy ez oké, de én a heteró nőkről iirtam akik divatból és elvárásból vannak a saját nemükkel és nem élvezik, mert heterók.
2023. aug. 6. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!