Mi ez az idióta néger mánia, miért hiszik a fiúk, h csak a négerek a bejövősek a lányoknál?
Mert a négereknek 30 centi félbehajtva és 30 centi az átmérőjük
Amúgy nemtudom ki gondolja ezt..
Nem tudom... Én néger pasi-fehér csaj párost sem látok sehol. :o Pedig kimozdulok az utcára!
Amúgy az a tippem van, hogy a pasik azt hiszik, minél nagyobb egy férfi szerszáma, a nők annál inkább vonzódnak hozzá. És mivel szeretik az általánosítást, képbe jöttek a négerek, akiknek állítólag nagy f.a.s.z.u.k van... És hát így alakult ki mindez.
"Mennyibe kerülhet négerré változtatni magam?"
"Fiatal lányok, mégis mi a vonzó a négerekben, miért lett divat négerrel járni manapság?"
a fehér férfiak egyre gyakrabban válnak gúny céltábláivá, talán azért mert olyan sok van belőlünk
pedig szerintem nehezen lehetne azt nekünk felróni, hogy mi gyarmatosítottuk a világot
ez tényleg csak ezen múlik, ha elmennél 2m-es szőke óriásként afrikába vagy ázsiába tuti te lennél a sztár minden lány szemében(mert keveset látnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!