Honnan jött ez a magas pasi mánia (180+) a lányoknál?
Figyelt kérdés
Köze lehet hozzá a manapság oly divatos magassarkú cipőknek, azt tudom hogy az emberiség átlagmagassága amúgy is emelkedik, de azon kivül hogy egy magasabb kitűnik a tömegből mi előnyökkel jár ez, pl szerintem harci helyzetben/háborúban kifejezetten hátrány egy férfi embernek mivel a teste nagyobb célfelületet kinál, nehezebb a rejtőzködés is, közelharcnál szintén, vadászpilótáknál, űrhajósoknál is van magasság limit..az ideális az 175 körüli lenne a férfiaknál állitólag, szóval akkor mitől is férfias dolog magasnak lenni?2014. jan. 23. 15:31
2/47 anonim válasza:
16 vagyok,de kifejezetten nem szeretem a magassarkut...:)
3/47 anonim válasza:
Sokat számít a kisebb testfelület az atombombánál.
De a többi se tűnik kisebb marhaságnak...
4/47 anonim válasza:
Ez hülyeség...nem lehet azt mondani hogy mostantól csak 180+ magas fiúkba szeretek bele. :D
Sajna ez nem így működik.
5/47 anonim válasza:
A nők alacsonyak, és a másik nemben alapvetően az vonz, ami neked nincs meg tulajdonságként, és ezt a másik fél biztosítja. A magasság a dominanciát sugározza, mert a hosszabb végtagokkal nagyobb izomtömeg is párosul.
6/47 A kérdező kommentje:
Nézd csak meg a leghatásosabb harcművészeti/közelharc stilusok mind a távol keletről érkeztek, sok mai önvédelmi rendszer is ezen alapul, azt nem kell magyarázzam hogy arra felé elég alacsonyak az emberek, és remekül tudják alkalmazni, pl a Brit hadsereg Gurka nepáli katonái, a Japán nindzsák, szamurájok, ne egy mai óriás ketrecharcost nézzünk az ő feladata nem a gyilkolás csak a szórakoztatás, bár tény hogy tudna azt is ha kell, de sztem egy bizonyos szintű magasság pl 185 fölött már hátrány közelharcnál
2014. jan. 23. 15:40
7/47 anonim válasza:
181 vagyok mezítláb. micsoda mázli.
8/47 anonim válasza:
Egyébként nekem 170 centis a barátom (5. Válaszoló) és imádom mindenét.
18/L
9/47 anonim válasza:
a nők nem közelharcosokat keresnek.
10/47 anonim válasza:
#6: szóval nem tudod miért hátrány, csak nézzem meg a kínaiakat, akik amúgy alacsonyak. Értem. Majd esetleg valami racionális érvet is hozz fel.
Megj: brazíl jiu-jitsu az egyik legkeményebb harcművészet, a brazilok meg nem feltétlenül aprók. Valamint nemzetközi versenyeket se feltétlen távolkeletiek nyernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!