Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan jött ez a magas pasi...

Honnan jött ez a magas pasi mánia (180+) a lányoknál?

Figyelt kérdés
Köze lehet hozzá a manapság oly divatos magassarkú cipőknek, azt tudom hogy az emberiség átlagmagassága amúgy is emelkedik, de azon kivül hogy egy magasabb kitűnik a tömegből mi előnyökkel jár ez, pl szerintem harci helyzetben/háborúban kifejezetten hátrány egy férfi embernek mivel a teste nagyobb célfelületet kinál, nehezebb a rejtőzködés is, közelharcnál szintén, vadászpilótáknál, űrhajósoknál is van magasság limit..az ideális az 175 körüli lenne a férfiaknál állitólag, szóval akkor mitől is férfias dolog magasnak lenni?

2014. jan. 23. 15:31
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
hidd el sokat számit az a pár centi is ha az életedről van szó...nem akarok rávenni senkit h szeresse az alacsonyakat, de azért a magasabbakat is ajnározzák eléggé sok mindenért, gondoltam hozok fel előnyöket az alacsonyak javára is, de éreztem hogy lesznek akik habzó szájjal támadnak le...nem ér többet egy alacsonyabb egy magásnál emberileg egy szinten kéne lenniük igazság szerint, én elégedett vagyok magammal igy nincs kissebségi komplexusom
2014. jan. 23. 15:58
 22/47 anonim ***** válasza:
67%
Én hobbit vagyok, mégis sz@rrá vernének.
2014. jan. 23. 15:59
 23/47 anonim ***** válasza:
Én 18 éves lány vagyok, 164cm magas, pont a minap voltam Erkel Ferenc szülőházában, be lehetett feküdni az ágyába, az egész fejem lelógott róla, a nyakam feléig.
2014. jan. 23. 16:04
 24/47 anonim ***** válasza:
68%
Honnan jött ez a mánia, hogy minden fasságot kitalálnak egyes fiúk, hogy szerintük mi tetszik a lányoknak, holott abszolút semmi alapja?
2014. jan. 23. 16:06
 25/47 anonim ***** válasza:
54%

Manapság már mindegy az a pár centi.

De egyébként azért szeretik a magasabb pasikat, mert ez ilyen ösztön. A nőnél magasabb férfi erőt, és biztonságérzetet ad, és mivel nő a lányoknál is az átlagmagasság (csakúgy, mint a férfiaknál) így az a szám is növekszik.

Egyébként oké, hogy próbálsz érveket felhozni az alacsonyabb emberek érdekébe, de nagyon szar és szánalmas érveid vannak, már ne haragudj.

2014. jan. 23. 16:08
 26/47 HotChoc ***** válasza:
77%
A lányok feltehetően ösztönösen arra asszociálnak, hogy egy magasabb férfi jobban meg tudja őket védeni. Az viszont nem valószínű hogy az első randin heves számítgatásokba kezdenék az illető magasságáról és ezzel arányos esélyeiről egy közelharcban -_- Egyébként egy ember tehet a magasságáról? Nem. Akkor meg nem mindegy?
2014. jan. 23. 16:09
 27/47 anonim ***** válasza:
Én valamiért csak szimplán vonzónak tartom ha valaki magasabb mint én (170 cm vagyok) nálam a nagyság talán a védlemmel függhet össze bár én sem tudom biztosan...
2014. jan. 23. 16:12
 28/47 A kérdező kommentje:

elég sok sráctól hallottam már sőt velem is megesett hogy még csak neten keresztül beszélgettem lányokkal de amikor leirtam a magasságom tettek egy megjegyzést, és lejjebb hagyott az érdeklődésük, persze erre a válasz az lesz hogy: mi nem tehetünk arról hogy mindig felszines nőkkel hoz össze a sors

hát valóban nem tehet róla senki, viszont ezekszerint sok felszines nő van aki egy két apróság miatt itélkezik

2014. jan. 23. 16:18
 29/47 anonim ***** válasza:
Szerintem tök érthető, hogy egy csaj magassarkú cipőben kissé feltupírozott hajjal társasági eseményeken a királynői megjelenés maximumát akarja kihozni magából, ehhez pedig csak egy nála úgy 10 cm-rel magasabb férfi mutat jól mellette.
2014. jan. 23. 16:21
 30/47 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nálad 10 cm-rel kisebb csajok nálad szóba jöhetnek? Mert náluk még esélyed is lenne.
2014. jan. 23. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!