Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan jött ez a magas pasi...

Honnan jött ez a magas pasi mánia (180+) a lányoknál?

Figyelt kérdés
Köze lehet hozzá a manapság oly divatos magassarkú cipőknek, azt tudom hogy az emberiség átlagmagassága amúgy is emelkedik, de azon kivül hogy egy magasabb kitűnik a tömegből mi előnyökkel jár ez, pl szerintem harci helyzetben/háborúban kifejezetten hátrány egy férfi embernek mivel a teste nagyobb célfelületet kinál, nehezebb a rejtőzködés is, közelharcnál szintén, vadászpilótáknál, űrhajósoknál is van magasság limit..az ideális az 175 körüli lenne a férfiaknál állitólag, szóval akkor mitől is férfias dolog magasnak lenni?

2014. jan. 23. 15:31
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
54%

".nem akarok rávenni senkit h szeresse az alacsonyakat"

Akkor mit akarsz?!

Itt van mellettem a 188 cm magas barátom, együtt olvastuk a kérdésed, és röhögve kérdeztük, hogy na, most mi lenne vajon a megoldás, ha azt akarjuk, hogy a picsogó, sikertelenségüket az alacsony termetükre fogó pasik végre befogják a p.ofájukat.

Két vaciáció van:

1. A kedvetekért szakítok a barátommal, mert merészelt 188 cm-re megnőni, és ez bizonyos srácoknak sértő...:D

2. Leszúrja magát bűntudatában, amiért ekkorára nőtt.

:DDDDDD

U.i.: A 176 cm nem alacsony kategória, csak úgy megsúgom. Ritka egy felszínes szánalom lehetsz, ha komolyan erre kened a sikertelenséged, meg bugyután próbálsz érvelni (ez a harc dolog :D) a magasak ellen, és a nőket tartod sekélyesnek.

Csók! :)

2014. jan. 23. 19:04
 42/47 anonim ***** válasza:

Múltkor néztem erről egy műsort, a National Geographic-on. Nem csak a nők, de úgy általában minden ember szemében tekintélye van egy sokkal magasabb férfinak.

Ősi elemi ösztönünk: a gorillaféléknél és a csimpánzoknál figyelték meg, hogy a vezérhím nagy termetű/magas példány, vagy ha nem az, akkor próbál annak tűnni -> kihúzza magát, kidülleszti a mellkasát, és peckesebben lépked.

Vicces volt, egy bárban lévő szituációt mutattak be a műsorban. Felbéreltek egy kb. 190 és egy 160 centis fickót, beküldték őket egy szórakozóhelyre. Egyszerű volt a dolguk, a pulthoz kellett szambázniuk és lenyúlni egy másik férfi italát. Az alacsonyabb srácot mindenki elzavarta melegebb éghajlatra, a nagydarab magasra meg szinte rá se mertek nézni, ahogy se szó se beszéd elvette a piájukat. :D

2014. jan. 23. 20:52
 43/47 anonim ***** válasza:
közelharcnál nem hátrány, és csak irigykedsz hogy én 184 vagyok te meg nem :P
2014. jan. 23. 21:14
 44/47 anonim ***** válasza:

176/88-cal lehet valaki erősen túlsúlyos puhány testű is, meg kidolgozott izmos testű is. Nyilván az utóbbit v. ahhoz közelebb esőt részesítik előnyben a csajok.

Egy elhanyagolt testű férfiról jogosan vannak olyan előítéletek, hogy az nem lehet túl igényes (ha magára nem ad, akkor szabadidejében biztos hogy csak döglik, az ilyen ember munkája sem lehet túl igényes, nem tud küzdeni célokért). Ép testben ép lélek elv szerint egy ilyen férfi, akit kevésbé vesznek észre a nők sokkal komplexusosabb is, önbizalomhiánya az élet minden területére kihat.

2014. jan. 24. 11:53
 45/47 anonim ***** válasza:
47%

nem olvastam el a válaszokat, sokat gondolom, nem is vesztettem, az önkritika a férfiak tulajdonsága, a nők válaszolók többsége úgyis csak gúnyolódni fog, a kérdező sértegetni, vagy terelni/mellébeszélni és szmájlizni.

egy szó: divat. ugye egy nőt ösztönösen vonz egy erős/magas/nagydarab férfi. csakhogy amíg kb. 10 éve a nők beérték egy náluk vmivel magasabb férfival, ma már az 160 magas nők többsége is 185 magas férfiakkal akar járni, mert ugye mind magas sarkút akar hordani. azt csak halkan jegyezném meg,h azért nem kis felszínesség és igénytelenség úgy férfit választani,h jól mutasson mellettem, ha magassarkút hordok, de hát a nők többsége ilyen ma már, bele kell törődni.

2014. jan. 25. 06:07
 46/47 anonim ***** válasza:

"jó biztos van más is amibe bele lehetne kötni, de most konkrétan ezt emeltem ki, mert mint irtam amikor szóba került netes beszélgetéseknél a nők megjegyzéseket tettek (176 vagyok), ami sztem nem is olyan vészesen alacsony, de még sem volt elég, persze képet akkor nem láttak még rólam, meg utána sem :D, rövidre zárom ilyenkor a beszélgetést.."

egyébként a magasságodon és a divaton nem tudsz ugye változtatni, de a nem túl bonyolult női agyra és ösztönökre tudsz hatni. ha mondjuk izmos és nagyobb darab vagy, akkor hirtelen nem lesz akkora gond,h viszonylag alacsony vagy a legtöbb nőnél.

2014. jan. 25. 06:12
 47/47 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel akkor ássam el magam mert lányként 169 centire nőttem és szeretem ha az alig látható 2-3 centinél azért több van köztünk. Érdekes hogy azoknak a lányoknak nem szól be senki akik 150-160 között vannak de 185től keresnek pasit... nekem 175től felfelé már semmi bajom nem lenne senkivel, de egy 175 centis srácról pont azt gondolnám hogy zsiráfnak tartana egy akkora lányt mint én, mert úristen, nem a válláig érek hanem a homlokáig...

21/L

2014. jan. 26. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!