Honnan jött ez a magas pasi mánia (180+) a lányoknál?
Hát elég ritkán választok párt olyan szempontok szerint, hogy vajon egy háborúban milyen hamar venné észre az ellenség. :D Lehet, hogy én gondolkodok betegesen, de nekem ilyesmi nem szokott eszembe jutni. Az én pasim amúgy 178 cm, tehát nem egy létra. De magasabb nálam 10 cm-vel, az már nekem jó. Csak alacsonyabb ne legyen nálam, nincs magas pasi mániám:) De tény, hogy elég viccesen tud kinézni ha egy pasi szemmel láthatóan alacsonyabb a párjánál. Van akit ez nem zavar. Egy barátnőm 180 cm magas, a pasija kb 164 cm, és a csaj imád 10 cm-s sarkú cipőkben rohangálni. Ilyenkor 26 cm-vel alacsonyabb a csávó. Nem mondanám rájuk, hogy jaj de szép pár. Ez persze nem érdekel senkit, és én sem azért utálom a pasast mert alacsony, hanem mert egy bunkó paraszt:D A nők alapvetően szeretnek időnként hozzábújni a pasijukhoz, védelmet sugárzó karjaik ölelésében elveszni. Ez kicsit nehezen megoldható ha csak a nyakát tudom átölelni a srácnak, és közben a feje a mellkasomon pihen én meg átlátok felette:D Szóval az illúzió, hogy ott biztonságban vagy... Érted. Szerintem ez lehet az oka, senkit nem érdekel, hogy a harctéren milyen hátrányokkal jár.
2014. jan. 23. 16:31
32/47 A kérdező kommentje:
# 30 szóba jöhettek volna, pont hogy ilyen tiz vagy több cm-el alacsonyabbak voltak azok a lányok is akik degradálták a magasságom, amúgy nekem mindegy milyen magas a csaj, lehet magasabb is, nem zavart volna, mert én meg széles vagyok :D
Miért vagy meggyőződve róla, hogy a magasságod a probléma?
2014. jan. 23. 16:38
34/47 A kérdező kommentje:
jó biztos van más is amibe bele lehetne kötni, de most konkrétan ezt emeltem ki, mert mint irtam amikor szóba került netes beszélgetéseknél a nők megjegyzéseket tettek (176 vagyok), ami sztem nem is olyan vészesen alacsony, de még sem volt elég, persze képet akkor nem láttak még rólam, meg utána sem :D, rövidre zárom ilyenkor a beszélgetést..
A biztonságérzet miatt, ösztönösen magasabb férfit keresnek.
Kit érdekel a közelharc? Jön veletek szembe 2keménylegény, egy 160cm-es gyereknek simán nekiugranak és megverik, kirabolnak titeket. De egy 190magas, nem sáska vastagságú pasinak már nem mernek, mert a méret elrettenti őket.
Amúgy én is csak 174cm vagyok, mégis szóba állnak velem a lányok.
2014. jan. 23. 16:43
36/47 A kérdező kommentje:
nem hiszem el hogy 176/88 kilóval nem lehetek elég elrettentő ha már testőrt kell játszanom :DD
Nem azért de 173cm vagyok mit kezdjek egy 175cmes sráccal? :D nem bántásból . nyílván a magasabb lányok magasabb pasikat akarnak , engem zavarna ha a b arátom alacsonyabb lenne nálam (bár ő is csak 179-180cm) .
2014. jan. 23. 16:58
38/47 A kérdező kommentje:
mit kezdenél vele? szinte pont egymagasak lennétek...az nem elég?
Te hülye vagy. Nem azért nem sikerül becsajoznod mert alacsony vagy. Számtalan párt tudok említeni az ismeretségi körömből,ahol a csaj magasabb pár centivel...És? Ki nem szarja le? Nem azért szeretnek egymásba a normális emberek,hogy milyen magas. De utálom az ilyen felszínes majmokat,te pedig normális csajoknál próbálkozz! Fäsz vagy és nem jön össze,mert bénán csinálod? Fejlődj! Nem feltétlen a víz a hülye,ha a kacsa nem tud úszni. én se vagyok magas,173,de ez sose jelentett gondot még, persze nem a 2 méteres csajoknál próbálkozok.A jelenlegi barátnőm pont egy magas velem,és magassarkúban magasabb de valahogy ez nem tud érdekelni minket.
Amúgy ha kigyúrod magad valamennyire,az tud kompenzáló hatást kiváltani,javítani az összképeden meg az önbizalmadon? GL!
2014. jan. 23. 17:54
Kérdező, írj privátot, én nem tudok neked
2014. jan. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések: