13 éves fiú vagyok 164 cm magas, barna hajú és szemű humoros kissé csendes.11-15 éves barátnőt keresek van valaki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 20:32
1/12 anonim válasza:
Figyelj már te csődör ez 18+-os hely.
2/12 anonim válasza:
inkább azon járjon az eszed h a 7.osztályt elvégezd mert még nagyon ráérsz nőt keresni
3/12 anonim válasza:
A randizás topik nem 18+-os. Ami 18+-os ahhoz hatalmas piros betűkkel ki van írva.
4/12 anonim válasza:
szívem 13 évesen imádkozz h egy korod beli össze jöjjön veled nem hogy egy 15 éves :D
5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi akkor 11-13
2014. jan. 20. 20:38
6/12 anonim válasza:
mit akarsz egy 11 évestől? tanul,iszik egy kakaót,megnézi a meséjét azt megy aludni 8kor, mondjuk neked is azt kéne de ha már barátnőt akarsz korodbeli legyen, ja és ne itt keresgélj, nem jársz suliba?ott nincsenek lányok?
7/12 A kérdező kommentje:
de vannak de itt már volt egy 12 éves lány csak elköltöztek
2014. jan. 20. 20:43
8/12 anonim válasza:
#4 vagyok
figyelj ne a kisebbek között nézelődj hanem mondjuk a korodbelieket nézd meg na jó max 1 évvel idősebb mert az még talán rád néz :D tapasztalatból mondom h én 8.os létemre nem nézem meg az alattam járókat soha szval inkább az osztálytársaid közül válassz :)
9/12 anonim válasza:
Ne bántsátok már szegény fiút!:D
10/12 A kérdező kommentje:
jó
2014. jan. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!