Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "popó lyuk" mánia?!
Kérlek nyugtassatok meg, hogy normális vagyok és nem velem van a baj! Annyit olvasni itt erről, hogy már kezdem megkérdőjelezni az épelméjűségem. Normális vagyok, hogy nem érzek késztetést a női se**lyuk szimatolására, nyalására és a szerszámom bele dugdosásába?
Megkérdeztem a barátnőmet is és ugyanazon az állásponton vagyunk: a hátsó lyuk csakis ürítésre szolgál. Mégis félek, mert úgy érzem kilógok a sorból az itteni emberekből kiindulva.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Mér régebben is jelen volt a jelenség. De akkor még csak szagolgatták egymás fenék lyukát.

Csak pont annyira vagy hulye mint azok a nok akik azert nem szopnak mert a pasi azzal pisil...
Ember! Ha gyereked lesz, akkor lesz részed ürítést nézni/rendbe rakni utána!
Ha viszont nem izgulsz fel a szeretett nőd popsilyukára akkor vagy te vagy retardált vagy az a lyuk undorító!

Te szereted nyalni meg szagolni a sz@rt, hát egészségedre kis p@csfejű.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!