Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex mánia tényleg ennyire szörnyű?
Figyelt kérdés
Szex mániás vagyok, pszichiáter igazolta.
Eddig minden férfinak felcsillant a szeme mikor kiderült, de a kapcsolataimban pár hét után mindig előjött, hogy nekik ez sok…
25N Nem kérek privátot!
2024. márc. 3. 09:25
1/11 anonim 

válasza:

Volt ilyen barátnőm, nem volt egyszerű,de nem emiatt lett vége a kapcsolatnak.
2/11 anonim 

válasza:

Saját bőrödön tapasztalod, hogy nem tudsz párkapcsolatot kialakítani. Mi a célod a kérdéssel?
3/11 anonim 

válasza:

Férfiként írom, a legtöbben állandóan a szexre gondolunk, de hogy egy hasonlóan szexéhes csajt úgy rendesen megdugjunk, a legtöbben nem vagyunk elég potensek hozzá.
4/11 anonim 

válasza:

Az alábbi diagnózisokkal rendelkezem
F52.7 Túlzott (excesszív) szexuális vágy
ez hívja a köznyelv nimfómánnak, fehérmájúnak
F52.8 Egyéb szexuális diszfunkció (nem organikus elváltozás okozta)
ezeket a perverzióimra kaptam
F52.9 Nem meghatározott szexuális diszfunkció, melyet nem organikus elváltozás, vagy betegség okozott
ezt pedig a biszex oldalamra....
28 vagyok, de már elváltam. többekközött emiatt. De szinte minden kapcsolatom ezért ment tönkre. A hűség mint szó, nekem nem jelent semmit.
5/11 anonim 

válasza:

Pont egy ilyen szexmániás csaj kellene, hogy gyakorolhassak vele.
6/11 anonim 

válasza:

Részletezd kicsit, mekkora a napi igényed?
7/11 anonim 

válasza:

Szexmánia? Ha az, akkor azt jelenti, hogy "mánia", tehát mindig más partner kell, ha valóban szexmániás vagy.. Ha ilyen csajjal ismerkednék, és kezeltetné magát, megpróbálnám , de ez olyan gyilkos dolog, mint a depresszió, ideig-óráig lehet , de volt már olyan csaj, aki a depressziója miatt abbahagyta a vele való foglalkozást, és lehetetlen lett a kapcsolat már vele.
8/11 mikeXxX 

válasza:

De azt is csinálhatod ha komoly kapcsolatot szeretnèl hogy össze szedsz olyan embert aki szintèn szereti a sok szexet de mèg ha potenciával nem is bír folyamatosan veled lenni akkor is közben vele vagy nèlküle mèg lèteznek segèdeszközök is . Illetve engem pl a fètisemmel lehet felspanolni egy pillanat alatt ha ügyesen izgat fel a másik .
10/11 anonim 

válasza:

"25N Nem kérek privátot!"
De kapni fogsz,muhahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!