Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik volt már ilyen nektek is, nők mit gondoltok erről, ti is csinálnátok ilyet? kevésbe tartatok férfiasnak emiatt?
Figyelt kérdés
beszálltam egy párhoz, rögtön mondtam hetero ha mást akartok bele se menjünk. ők is mondták, hogy máskép ők se akarnák. análba nem akarta, ezért még jobb is volt távol a pasitól ő elől, én hátol fordítva, jó sokáig elhuztuk az egyik pasi mindig pihent ha már közel volt. aztán a végén 69-be akartuk befejezni. a pasija előbb elment de közelről nézte. aztán élvezés előtt szerintem cseréltek, és a pasi kapta az adagot. ők tagadták, de nagyon fura volt ahogy egymásra néztek mikor leszált rólam, és csak emiatt gondolom. én nem is hagytam volna, ha tudom, és hát nem is láttam, csak utólag esett le. ki mit gondol?2024. márc. 2. 19:25
31/34 anonim 

válasza:

Kérdező, mindenáron azt szajkózod hogy lepippantott egy pasi
Itt akkor az a kérdés hogy élvezted-e?
32/34 anonim 

válasza:

már búza vagy nem tudsz ebből ki jönni.
33/34 A kérdező kommentje:
a fő kérdés a kérdésem, ott is a csaj része, de egy csaj se ír. nem traumatizált. csak érdekelne, hogy mások mit gondolnak rólam, föképp a nők
2024. márc. 3. 01:32
34/34 A kérdező kommentje:
32 ez is egy vélemény, az enyém, hogy nézd meg a szótári jelentését a szónak. de nem panaszkodom, én kértem te válaszoltál. köszi, és mindenki másnak is aki érdemben szólt hozzá
2024. márc. 3. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!