Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miket csinálnátok vagy próbálnátok ki, ha nem volna következménye?
Figyelt kérdés
Elsősorban elméleti a kérdés, arra vagyok kíváncsi hogy más lány mit próbálna ki "büntetlenül" ha nem volna következménye?
Olyasmikre gondolok, hogy megmutatni magad úgy ahogy amúgy nem tennéd, vagy olyan videó/helyzet ami élőben rossz fényt vetne rád, de fantázia szinten izgatna?
Nekem is van pár, ezért vagyok kíváncsi, hogy csak én vívódok ilyesmiken vagy más lányok is?
2024. jan. 4. 18:57
1/13 anonim válasza:
neked is van pár ilyen kérdező, csak te pasi vagy
2/13 anonim válasza:
Nincsen semmi ilyen. Ami érdekel azt kipróbáltam párommal
3/13 anonim válasza:
Én nem vívódok. A párommal passzolunk ebben, mindent meg tudok vele élni.
4/13 anonim válasza:
Sub férfi vagyok, dohányzó Istennőmet keresnem burning(égetés) fetishez
5/13 anonim válasza:
Egy 18. Életévét már betöltött, helyes szűz fiúnak mutatnék pár izgalmas dolgot 😀
7/13 anonim válasza:
Meztelenül mászkálni a városban.
10/13 anonim válasza:
6os vagyok. Mivel lenne következménye így nem fogom. Férjnél vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!