Ha bármit megtehetnétek az általatok legjobban utált emberrel és ennek semmi következménye nem lenne rátok nézve, mit csinálnátok vele?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy következmények nélkül ti meddig mennétek el. Mi lenne a legdurvább, amit megcsinálnátok?2022. máj. 9. 15:17
3/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen a választható kategóriák közül ide tudtam a leginkább bekategorizálni.
2022. máj. 9. 15:25
4/11 anonim válasza:
Furcsa de nem lelem örömök mások kínzásában, gyötrésében. Ez csak egy indulat kitörés, ettől nem lesz neked sem jobb. Ha valaki annyira ellenlábasod akkor az ellenállását kell megtörni nem kell egyből golyó a fejbe.
5/11 anonim válasza:
Elengedném, éljen ahogy tud. Csak soha többé ne lássam.
Nem vagyok bosszúmániás típus.
6/11 anonim válasza:
A bosszú csak a saját lelked mérgezésére jó....
7/11 anonim válasza:
Picsánrúgnám aztán menjen Isten hírével...😂😂
8/11 anonim válasza:
Megmasszíroznám a lábát:), mert épp nő lenne az.
9/11 anonim válasza:
Kikötözném, addig ütném a hülye fejét, hogy majdnem elájuljon, de mielőtt ez bekövetkezne, egy filézőkéssel bevagdosnám a kezeit és a lábait majd jól belemasszíroznék egy kis himalájai sót a sebeibe.
10/11 anonim válasza:
Nagyon megaláznám és meg is kínoznám. De legalább őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!