Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik volt már ilyen nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik volt már ilyen nektek is, nők mit gondoltok erről, ti is csinálnátok ilyet? kevésbe tartatok férfiasnak emiatt?

Figyelt kérdés
beszálltam egy párhoz, rögtön mondtam hetero ha mást akartok bele se menjünk. ők is mondták, hogy máskép ők se akarnák. análba nem akarta, ezért még jobb is volt távol a pasitól ő elől, én hátol fordítva, jó sokáig elhuztuk az egyik pasi mindig pihent ha már közel volt. aztán a végén 69-be akartuk befejezni. a pasija előbb elment de közelről nézte. aztán élvezés előtt szerintem cseréltek, és a pasi kapta az adagot. ők tagadták, de nagyon fura volt ahogy egymásra néztek mikor leszált rólam, és csak emiatt gondolom. én nem is hagytam volna, ha tudom, és hát nem is láttam, csak utólag esett le. ki mit gondol?
2024. márc. 2. 19:25
1 2 3 4
 1/34 StevenUp ***** válasza:
93%
Én azt gondolom, hogy nem tanultál meg érthetően fogalmazni
2024. márc. 2. 19:28
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez tele van ellentmondással.
2024. márc. 2. 19:30
 3/34 A kérdező kommentje:
én meg azt hogy annyira nem rossz hogy ne fogd fel, és csak a rossz napod miatt kötekedsz. ami sokkal gázabb
2024. márc. 2. 19:31
 4/34 A kérdező kommentje:
hol mi ami nem érthető?
2024. márc. 2. 19:31
 5/34 anonim ***** válasza:
87%
Azt gondolom legközelebb válogasd meg kikkel szexelsz.
2024. márc. 2. 19:32
 6/34 A kérdező kommentje:
de a nők ettől nem tartanak biszexnek, pasik nektek volt már ilyen. vagy csak én vagyok a pekhes
2024. márc. 2. 19:34
 7/34 anonim ***** válasza:
84%
Szóval megbuzítottak?
2024. márc. 2. 19:35
 8/34 A kérdező kommentje:
#7 szerintem nem, mert én ezt nem akartam, és ahhoz, hogy az legyek, engednem kellet volna, és vágynom rá. én így láttom, és érdekelne hogy mások is így látják-e. szóval szerinted igen?
2024. márc. 2. 19:38
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem teljesen ezt, amit leírtál...
2024. márc. 2. 19:40
 10/34 StevenUp ***** válasza:
85%

ma 19:40

Akkor neked is rossz napod van 🤷‍♂️ véletlenül se a kérdező a defektes

2024. márc. 2. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!