Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik volt már ilyen nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik volt már ilyen nektek is, nők mit gondoltok erről, ti is csinálnátok ilyet? kevésbe tartatok férfiasnak emiatt?

Figyelt kérdés
beszálltam egy párhoz, rögtön mondtam hetero ha mást akartok bele se menjünk. ők is mondták, hogy máskép ők se akarnák. análba nem akarta, ezért még jobb is volt távol a pasitól ő elől, én hátol fordítva, jó sokáig elhuztuk az egyik pasi mindig pihent ha már közel volt. aztán a végén 69-be akartuk befejezni. a pasija előbb elment de közelről nézte. aztán élvezés előtt szerintem cseréltek, és a pasi kapta az adagot. ők tagadták, de nagyon fura volt ahogy egymásra néztek mikor leszált rólam, és csak emiatt gondolom. én nem is hagytam volna, ha tudom, és hát nem is láttam, csak utólag esett le. ki mit gondol?
2024. márc. 2. 19:25
1 2 3 4
 21/34 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Minek el mondani bárkinek is? A sex magán ügy
2024. márc. 2. 20:14
 22/34 A kérdező kommentje:
ha a barátnőd megkérdezi azt mondod, hogy magánügy? én elszoktam mondani. ezért érdekelne pár nő válasza is. de ők nem olvassák sajnos
2024. márc. 2. 20:20
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyre zavarosabb :D Most akkor van barátnőd és úgy szexeltél egy párral ?:D
2024. márc. 2. 20:26
 24/34 A kérdező kommentje:
nem nincs, de még majd lesz remélem, és érdekelne, hogy a nők hogy reagálnának a sztorira. mert ha nagyon rosszul, akkor lakat a számra
2024. márc. 2. 20:31
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbben nem kérdezik ki a partnert a korábbi szexuális életéről

De ha megkérdezik akkor mondod hogy csináltad egyszer hármasba, kész.

Gondolom nem kell részletes önéletrajz szerű beszámolót leadnod a korábbi partnerekről

De van olyan nő akit már eleve az zavar hogy hármasba csináltad

2024. márc. 2. 21:21
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekik ez volt az első hármasuk (akár ebben a felállásban)? Mert a fura összenézés ebből is származhatott, nem biztos, hogy cinkos tekinteteket láttál, lehet, hogy a pasinak fura volt a látvány, lehet, hogy ellenkezőleg és kifejezetten élvezte. Ha érezni nem igazán érezted a váltást, csak a reakciójukból gondoltál erre, az ezer más dologra is lehet reakció. Egy hármas során azért rengeteg inger éri az embert.

Egyébként ha a barátnődnek is így meséled majd el, és nem akad ki attól, hogy hármas, akkor szerintem attól sem fog, ha ezt elmeséled neki, ettől nem leszel kevésbé férfias vagy nem hetero.

2024. márc. 2. 22:22
 27/34 anonim ***** válasza:
52%
Na, ezt hogy gyónod meg a papnak? És anyád tudja már?
2024. márc. 2. 23:22
 28/34 A kérdező kommentje:
nem, évek óta csinálták. még nem akart leszálni rólam, de én felültem, ők kapkodtak, és a pasi nyelt egy nagyot. lehet egy sima nyelés is, de ac arcuk olyan volt mikor rajtuk kapják őket a rosszon. röviden kajakra rákérdeztem hogy ő szo.pt le, és láttam az arcukon, persze aztán rögtön tagadtak. de ez biztos.
2024. márc. 2. 23:36
 29/34 A kérdező kommentje:
hé itt én vagyok az áldozat, nincs mit meggyóní, és nem beszélek róla az anyámnak soha
2024. márc. 2. 23:38
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Apámnak is volt fa$z a seggében, meg az övé is a haveréban tizenévesen, mi van abban...

Legalábbis ő így mondta...

Én meg nem firtattam, nem kérdeztem részleteket, na...

2024. márc. 3. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!