Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy nő közösüléskor kábé semmit nem érez?
Az is lehet, hogy aszexuális vagy.
Itt egy jó ismertető anyag az aszexualitásról. Ha akár csak abban segít, hogy kizárhasd ennek a lehetőségét (hogy esetleg aszex vagy) már akkor is valamivel közelebb kerültél a válaszhoz.
14# elgondolkodtató dolgokat ír, igazából már fogalmam sincs mi van. Tény, hogy nem vágyom arra hogy "bárkivel" szexeljek, értem ez alatt azt hogy akár jött-ment idegennel.
Az is tény hogy vannak olyan dolgok amiket gusztustalannak találok a szexben.
A nők többségénél fontos hogy érzelem alapú legyen a szex.
Természetanya úgy teremtette meg a nőt hogy akármilyen "jött-ment idegennel" ne álljon össze mert aztán nem lesz ki segítsen neki gyereket nevelni.
Ahogy a férfit meg úgy teremtette hogy hintse szét a magokat ahol csak jónak látja :))))
Ez van. Nem mi tehetünk róla.
#17!
"A nők többségénél fontos hogy érzelem alapú legyen a szex."
Szerintem ez nincsen így. Az már igaz lehet, hogy a többségnek sokkal jobb, ha érzelmek is vannak.
De aki csak úgy képes szexelni ha azt mondják neki szeretik, az gyakorlatilag szorongóssága ellenére prostituálja magát párkapcsolatért. Ilyen nővel soha nem lesz jó a szex.
Nem normális.
Hüvelyi orgazmusom nekem sincs - na jó, nagyon-nagyon ritkán -, de magát az aktust élvezem.
19# Mit találsz benne élvezetesnek?
Asszem ott tartok, hogy feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!