Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy elég durva izomlázam van a szextől? Nektek is szokott?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, 65 kg, tehát elég vékony…
De egy kevés zsírréteg az van rajtam, izom nem igazán.
Tegnapelőtt 20 percet szexeltem egy csajjal kutyapózban, tehát én mögötte térdeltem terpeszben, meg 5 percet missziben, én akkor is nagyjából ugyanabban a pózban voltam.
Igaz, hogy a csaj elég passzív volt, tehát csak én mozogtam, de a végére ha nem megyek el, már nem is bírtam volna tovább szerintem…
Ma meg olyan izomlázam van mintha vagy ezret guggoltam volna.
Nem szoktam egyáltalán edzeni, meg szexnél is szívesebben vagyok a kevesebbet mozgó fél…
Így mennyire normális ez a reakció?
Nektek is szokott ilyen lenni?
2021. aug. 20. 10:50
1/5 anonim válasza:
El vagy punnyadva, ez annak a jele.
2/5 anonim válasza:
Ennyi mozgás után főleg kutya pózban szerintem normális :-D
3/5 anonim válasza:
Előfordul természetesen, de ennyitől? Max., ha órákig reszelsz, akkor jobban érthető (nekem is szokott lenni néha kutyus után, ha nagyon sokáig adom neki izomból, pedig én edzett vagyok :D).
4/5 anonim válasza:
Gondolom a mindennapi életbe nem végzel a szexre jellemző hasonló mozdulatokat :) Ezért van izomlázad. Ha rendszeresen csinálod,akkor majd jobban fogod bírni fizikálisan,és kevésbé lesz utána izomlázad.
5/5 anonim válasza:
Ha valamiért nincs egy ideig szex, akkor az első után érezem, főleg hasizomban, hogy megmozgattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!