Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex közben hozzá ér a méhszájhoz és ez nagyon fáj. Normális? Nektek is van ilyen?
Általában ha nagyon betolja (és ő ezt nagyon szereti) akkor fáj mivel hozzá ér a méhszájhoz.
Ezért rá szóltam már többször is h ne tegye már be tövig csak elég sokszor megfeletkezik magáról :/ ....
Sok nőnek fáj, de van akinek nem. Ez olyan minthogy sok férfinak fáj ha a heréjét szívják vagy szopogatják, mások meg élvezik. Az emberi testek különbözőek. Bár ha tippelnem kéne akkor a legtöbb nőnek fáj a nyomás ott.
34F
Kössetek törcsit a farkára, vagy mondd meg neki, ha nem változtat, akkor kereshet mást.
Az exem is csinálta ezt, kismillió rászólás (és figyelek-ígéret tőle), de egy idő után akkor sem hagyta abba, mikor már sírtam, így kb. addig voltunk kapcsolatban.
Nekem nem kell olyan pasas, aki ennyire nem tisztel.
A párom is van, hogy eléri, de olyankor rászólok, és picit kijebb húzza, vagy kutyusnál elengedi a derekam, hogy odább tudjak mocorogni, míg már nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!