Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koliba közös a zuhanyzás, egyszerre többen zuhanyoznak? Lehet kolis leszek, de kicsit szégyelném magam fürdés közben? Fiú vagyok
Természetesen közösen - külön zuhanyfülkékben. Jobb helyeken van rajta függöny is.
De mit szégyenlenél, amit pl a többieknek nem kellene?
"Katonaság, az hiányzik"
Bizony, hisz kezd hiány lenni az alkoholistákból, láncdohányosokból és a mai fiatalság már kellőképpen lopni se tud a munkahelyéről, pedig ezeket mind-mind megtanította a katonaság.:D
"Katonaság, az hiányzik"
Ha hiányzik neked, akkor menj el az Alkotás úti Toborzóirodába, vagy amelyik a lakhelyedhez legközelebb van és jelentkezz.
Más életébe viszont ne szólj bele!
Mit szegyellsz magadon? Tulsulyos vagy? Vagy a szokasos jajj szoros a fenekem pasi para? :D (eddig az osszes pasim be volt parazva a seggen)
Nem menstrualsz, nincs egymas meregetese, mint a noknel, nincs csomelled, nincs a media altal kialakitott kep, hogy mindig szortelennek kell lenned, nem kell 10 masik ember elott a puncidat meg a seggedet borotvalnod.... el nem tudom kepzelni min tud parazni egy pasi, ha csak nem extrem kover mondjuk
Na megjött a női megmondó is. Kedveske, vegyük sorjában:
"Nem menstrualsz"
Ebben speciel igazad van, bár szeméremérzete ettől függetlenül is lehet
"nincs egymas meregetese"
Speciel simán előfordul
"nincs csomelled"
Van viszont farka
"nincs a media altal kialakitott kep"
hahahahaha:DDDDDDDDDDDDDDD l*sz*rt nincs:DDDDDDD
"mindig szortelennek kell lenned"
Ez speciel ugyanúgy nők milliói által elvárás:)
"el nem tudom kepzelni min tud parazni egy pasi, ha csak nem extrem kover mondjuk"
Persze, hogy nem tudod, had ne magyarázzam el, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!