Szerintetek a hat éves lányomat bevihetem még a férfi öltözőbe?
Sok vàlasztásod nincs.Vagy beviszed,vagy te mész a női öltözőbe.
Az utóbbi kicsit necces.
Esetleg ha egy sarokba elvonulva öltöztök.Nem gondolom,hogy tele lesz pucér férfiakkal ilyen időben az öltöző.
Hát meg nèzném én azt a hat évest aki egy strand után önnállóan letusol, alaposan megtörölközik,hajat fésül, megszárítja, vizes cuccot összeszedi....
Na neee!
Szerintem attól függ, hogy
-Vannak-e idősebb férfiak az öltözőben, ha vannak, akkor nem kéne.
-Nehéz-e eligazodni az uszodában. Voltam már olyan helyen, ami kész labirintus volt, alig találtam meg a medencét, 6 évesen biztos bepánikoltam volna ott egyedül, annyira nagy volt.
-Át tud-e öltözni egyedül.
Esetleg az első pár alkalommal bevihetnéd a férfiba, vagy inkább elvihetné az anyukája, amíg megtanulja, hogy mi merre van, vagy valamelyik csoporttársa anyukáját megkérhetnéd, hogy segítsen neki. Egyébként amikor én jártam úszni, hordtak be a női öltözőbe ennyi idős kisfiúkat, még talán idősebbeket is, volt, akit éveken keresztül, pedig barátságos volt a hely, a hajszárításhoz pl. be se kellett menni az öltözőbe.
Ha egyedül öltözik át, akkor utána egyből nézd át a cuccát, hogy meg van-e minden, én elég gyakran felejtettem bent dolgokat, a jobbaknak gyakran lába is kélt, volt, hogy már akkor nem volt ott a drága úszódresszem, mire befejeztem a hajszárítást (pedig elég jó környéken volt az uszoda).
Nem értem hogy az uszodákban miért nem gondolnak ilyen szitukra?!
És ez nem csak az uszótanfolyamokra igaz. Bármikor mehet egy apa a lányával vagy egy anya a fiával csak úgy fürdeni. Nekik nincs semmi normális átöltözési lehetőség.
En a mozgasserultek oltozejebe/Wc-be vinnem be. Anya vagyok, fiugyermekemet is odavittem be, mikor mar tul nagy volt a noi oltozobe.
#8-as, irja, ha idosebb ferfiak vannak bent, akkor nem. Elnezest, sajnos nem csak idosebb ferfiak a pedok, hanem fiatalok, sot nok is vannak boven beteg elmevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!