Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális közösülés után, mennyi idő míg normálisan tudtatok járni? 18/l
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 10:47
2/17 anonim válasza:
nekem kb fél-egy óra szükséges míg elmúlik az érzés a fenekemnél, de nagyban függ attól mennyi ideig tart az anális szex
3/17 anonim válasza:
Ha nem kell a csokit letörölni a farkamról, azonnal.
(muhaha)
4/17 anonim válasza:
A járáson nem venni észre, csak te érzed úgy.
5/17 anonim válasza:
Azonnal? Ha neked nem, akkor szerintem ti valamit rosszul csináltatok.
6/17 anonim válasza:
Párom azt mondta a fura érzés egy ideig megmarad, de a járás kb 5 perc pihi után már megy simán, az az érzés meg függ a szex intenzitásától és az idejétől, meg persze a farok méretétől is.
Szóval 5-15 perc
7/17 A kérdező kommentje:
Nem hosszú neki, de vastag. Nem mértem az időt, szerintem 20 perc, vagy fél óra volt.
2021. máj. 25. 11:04
8/17 anonim válasza:
A párom is jobban dobálja utána a seggét. Igaz csak egy rövid ideig.
9/17 anonim válasza:
hat ott mar valami baj van, ha te nem tudsz jarni utana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!