Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális közösülés után, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális közösülés után, mennyi idő míg normálisan tudtatok járni? 18/l

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Neked nem iskolában kellene lenned? 🤔
2021. máj. 25. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk ott bajok vannak, ha nem tudsz járni utána... Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, pláne 18 évesen. 🤦
2021. máj. 25. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Én is tudok járni. Pár percig érzem.

Transzi

2021. máj. 25. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Pár perc múlva, elég gyorsan összezárul az ánusz záróizma, csak egy kis utóérzés marad meg. Ha viszont nem figyel rád a partnered és ész nélkül tolva sérülést okoz... hát ja akkor jóval tovább tart.
2021. máj. 25. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a proktológiára mindegy, hogy lassan, vagy gyorsan sétálsz el.

A lényeg, hogy odaérj.

2021. jún. 2. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Proktológia & gemblógia
2021. jún. 2. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem jobb, ha gyorsan megtanulsz utána járni, sietni.

Mivel még csak 18 éves vagy, de már "ennyire tolod az ipart", számítanod kell rá, hogy a záróizmod egy idő után elfárad, kitágulsz, mint egy elnyúlt gumi, aranyered lesz stb...

Amikor pedig eljutsz oda, hogy már nehezen tartod a székleted, akkor nem árt, ha "sietsz".

Fiatal korodat figyelembe véve, lehet, hogy nem ártana majd a szexhez való viszonyod átgondolni.

18 évesen más még éppen csak kezdi felfedezni magát.

Te pedig már ennyire előre szaladtál ....bár ugye, kissé nehezen jársz.

Ha ilyen ütemben folytatod, lehet, hogy 39 évesen már annyira kiégett leszel, hogy csak nézni fogod a plafont, üveges tekintettel, és az sem fog érdekelni, hogy éppen melyik résen dugnak.

Szívlelj meg mindent, amit mondtam. (Írtam)

Eljöhet az idő, amikor emlékezni fogsz rá.

2021. jún. 4. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!