Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szeretnék nővel szexelni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretnék nővel szexelni, de az összes nőnél esélytelen vagyok, hogyan tudnám elfojtani magamban a vágyat?

Figyelt kérdés
febr. 9. 18:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Minden lehetséges belső és anyagi tulajdonság megvan bennem, ami miatt mindenki elutasítana.
febr. 9. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Nőként mondom, hogy BIZTOS nem vagy esélytelen az összes hölgynél, DE hogyha ilyen a hozzáállásod a másik nem felé, hogy úgysem fog sikerülni, bénának néz, akkor úgy is lesz. Lényeg hogy legyél ápolt, próbálj jól öltözni (ingek előnyt jelentenek) legyen jó illatod, és add önmagad. Valamint az is segíthet, ha egy csendesebb, szerény lánynál próbálkozol inkább. Tudok sok kedves lányt, akik nem felszínesek, és örülnének ha valaki nyitna feléjük.

Nincs önbizalmad sajnos, ezen változtatni kellene sürgősen, elsősorban önmagadért. Igenis nézz tükörbe és ismerd el hogy jól nézel ki, hogy képes vagy elérni dolgokat. Ha lesz önbizalmad, sokkal szívesebben lesznek az emberek a társaságodban. És kérlek ne a kifogást keresd a fejedben most, hanem gondolkodj el komolyan.

febr. 9. 22:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Belső tulajdonságokon és az anyagi helyzeten is lehet változtatni
febr. 9. 22:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el még a hajléktalanok is szoktak kúrni - hasonló hajléktalan nőket. Szóval neked is az igényszinted a sajátodéval megegyezőre kellene belőnöd és akkor talán sikerül.
febr. 9. 23:27
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
A te legnagyobb problémád vállon felül van! Azon kellene válzoztatnod és nem itt sajnáltatnod magad!
febr. 10. 04:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát én a nők szemében a hajléktalanoknál is elvetemültebb állatfaj vagyok. Talán értékesebbnek tartanának, ha százezreket lóbálnék előttük.
febr. 13. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az összes nőnél? Viccelsz? Hányat ismersz/ismertél, próbálkoztál eddig?
febr. 13. 22:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Olyan a hírem a helybéli nőknél, hogy kár is próbálkoznom, mind el fog hajtani. Még az jutott eszembe, hogy fizetek valakinek, aki eljátssza a barátnő szerepet, így hátha fel tudom kelteni más nők figyelmét is.
febr. 13. 23:18
 19/21 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Keress nem helybéli nőket!
ápr. 21. 10:05
 20/21 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Egyébként egyáltalán nem reménytelen!

Én a helyedben hallgatnék önismereti beszélgetéseket.

YouTbe-on van egy csomó.

Szerintem előre menekülj, és ne elfojtani akard a dolgokat.

ápr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!