Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék nővel szexelni, de az összes nőnél esélytelen vagyok, hogyan tudnám elfojtani magamban a vágyat?
Nőként mondom, hogy BIZTOS nem vagy esélytelen az összes hölgynél, DE hogyha ilyen a hozzáállásod a másik nem felé, hogy úgysem fog sikerülni, bénának néz, akkor úgy is lesz. Lényeg hogy legyél ápolt, próbálj jól öltözni (ingek előnyt jelentenek) legyen jó illatod, és add önmagad. Valamint az is segíthet, ha egy csendesebb, szerény lánynál próbálkozol inkább. Tudok sok kedves lányt, akik nem felszínesek, és örülnének ha valaki nyitna feléjük.
Nincs önbizalmad sajnos, ezen változtatni kellene sürgősen, elsősorban önmagadért. Igenis nézz tükörbe és ismerd el hogy jól nézel ki, hogy képes vagy elérni dolgokat. Ha lesz önbizalmad, sokkal szívesebben lesznek az emberek a társaságodban. És kérlek ne a kifogást keresd a fejedben most, hanem gondolkodj el komolyan.
Egyébként egyáltalán nem reménytelen!
Én a helyedben hallgatnék önismereti beszélgetéseket.
YouTbe-on van egy csomó.
Szerintem előre menekülj, és ne elfojtani akard a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!