Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakran alig érzem a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran alig érzem a párom szerszámát magamban. Miért?

Figyelt kérdés

Ha olyan pózban vagyunk,ahol én dominàlok és kellően nedves vagyok,akkor szinte semmit nem érzek. Akkor sem,ha tövig van.

Gondolom a nedvesedésnek is köze van hozzá,de akkor neki ugyanúgy nem lenne kellemes,nem?

Ő nem panaszkodik,sőt mondja,hogy jobban preferálja,ha nagyon nedves vagyok,mert ha nem,akkor csak súroljuk egymást és kellemetlen neki

2022. máj. 11. 06:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Kicsi neki. Keress igazi férfit.
2022. máj. 11. 06:15
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Nőként rengeteget tudunk dolgozni azon, hogy a hüvely szűk tudjon lenni, ha akarjuk. Kristin intimtorna segített nekem ebben. Szóval próbáld ki.
2022. máj. 11. 06:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ő általában azt mondja,hogy szűk vagyok,azért sem értem :D Neki meg átlagmérete van
2022. máj. 11. 06:32
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Kicsi,te meg nem vagy szűk
2022. máj. 11. 06:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Gyorsan el is sül,első menet kb 3 perc. Második úgy 15-20. Harmadiknál pedig én próbálok eljutni a csúcsra
2022. máj. 11. 06:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik menetnél sem érzed?
2022. máj. 11. 08:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy neked tág, neki kicsi, esetleg mindkettő. Voltam olyan lánnyal már, akinék éreztem, hogy kicsi vagyok, pedig nem volt gondom masnál se előtte se utana. Szóval lehet nem illetek össze. Három perc szex az meg nagyon kevés!
2022. máj. 11. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Kicsi a farka, beszéld meg vele, hogy kipróbálnál egy nagyobbat (a vastagság a fontos és a keménység, a hossz nem lényeges, persze azért min 14 cm legyen) és azután újra beszéljetek.
2022. máj. 11. 08:18
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
8-as, szerintem te még nem voltál párkapcsolatban, csak olvastál eddig róla, azt is itt😆
2022. máj. 11. 08:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kicsit visszapuhul a szerszáma, lovagló póznál fekve én sem tudok sokáig teljesen merev maradni.
2022. máj. 11. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!