Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt kontrollálni magamban? /F
Az a helyzet hogy van egy lánybarátom, akit már születésétől ismerek mert a szüleink jóban vannak, és szinte együtt nőttünk fel.
Soha nem akarnék barátságtól többet a lánytól, párja is van, de barátként amúgy nagyon bírom.
És sajnos az a helyzet, hogy testileg nagyon vonz engem, szinte fix hogy felizgulok egy idő után, ha látom őt, vagy ha csak vele vagyok, és sokszor ez már kellemetlen érzést kelt bennem és bánt a lelkiismeret is. De persze nem mutatom ki felé ezt, semmi szexuális megjegyzést nem teszek rá, és ugyanúgy tudok normálisan viselkedni ilyenkor is, de pl szerintem jópárszor észre vehette már, hogy merevedésem van tőle.
És sokszor a perverz gondolataim miatt is szégyellem magam előtte már, amiket persze sosem osztottam meg vele, de nem is durva gondolatok, sima szexről szoktam fantáziálni vele.
Szeretném kihangsúlyozni, hogy sosem járnék vele tényleg, ha szingli lenne akkor sem, mert ugyan barátként bírom, de rendes párként nem tudnám elképzelni, csak szexuális vonzalmat érzek, de azt nagyon.
Mit kellene tenni hogy tudjam ezt kontrollálni, és hogy ne kelljen emiatt kellemetlenül éreznem magamat? Ha lenne barátnőm, az tudná ezt enyhíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!