Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hozzam helyre ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre ezt magamban? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy alapvetően meg vagyok elégedve magammal, nem gondolom magamat csúnyának sem meg semmi, viszont viszonylag még nemrég kezdtem el komolyabban ismerkedni csajokkal és próbálkozni náluk (kb egy két éve)

És az elején nyilván én is kezdő voltam, és futottam olyan csaj után, “küzdöttem” érte akivel amúgy nem volt meg a kölcsönös érzelem, csak a részemről.

Kellett egy kis idő hogy rájöjjek hogy igazából az ilyen fajta mentalitásommal volt a hiba amin lehet változtatni, viszont olyankor pl fájt hogy nagyon sokáig akartam egy lányt, küzdöttem érte és aztán azt látom hogy más meg csak simán szinte egy csettintésre megkapja.

És azóta kialakult bennem egyfajta furább szexuális vágy is bennem, aminek gondolom ez lehetett az okozója hogy arra nagyon felizgulok hogyha azt képzelem hogy ilyen módon aláz meg engem egy nő hogy lefekszik pl mással, és mondja utána nekem hogy én hiába küzdöttem érte, lúzer vagyok, stb. Vagy pedig cuckoldos sztorikra is izgulok hogy egy képzeletbeli barátnőm fekszik le mással akivel sokkal jobban élvezi a szexet, stb..

És habár rájöttem fejben hogy azzal volt gond amit csináltam hogy leragadtam olyan nőnél aki nem is akart engem és nem is illettünk volna össze de én azért sem léptem tovább, és tudom hogy ilyeneket nem szabad, azokat teljesen el is engedtem már akikkel ezek voltak, viszont sajnos ez a szexuális vágy elég erősen megmaradt, és még mindig erre izgulok fel a legjobban, és sokszor csak ilyesmi fantáziákra vagyok képes masztizni..

És arra gondoltam hogy ez azért lehet mert még nem tudtam teljesen helyretenni magamban ezeket.

Szerintetek mit kéne tennem hogy ez teljesen elmúlhasson?

2021. febr. 11. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Cuckold vagy. Menj pszichiáterhez!
2021. febr. 11. 23:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdetben nem ártan a felszedni egy olyan lányt, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz. Ha ez megvan, akkor lehet beszélni arról a vágyról ami neked, van. Tapasztalatom szerint párkapcsolatban a nők elég rugalmasak, szóval ez a szerepjátékos/ dominás dolog simán belefér.

Volt olyan nőm, aki durva és furcsa dolgokat szeretett, kérdés nélkül benne voltam. Keress olyat akivel te is megéled a szexuális fantáziádat.

2021. febr. 12. 00:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Szerintem az a gond, hogy.. nah, hát ez csúnya lesz, de.. unatkozol:D No offense, kifejtem.

Ha lesz egy nőd, aki szeret téged, és te is tényleg szeretni fogod őt, akkor majd lesz rálátásod, hogy mennyire ég és föld a különbség egy ilyen kapcsolat és egy olyan csajok után való értelmetlen kajtatás között.

Ha lesz egy párod aki csak téged szeret és mást nem, akkor ő sértésnek fogja venni, hogy mással szexeljen a te fura örömödért. Ő nem akar mással lenni és logikus, hgoy ha szereted, te sem akarhatod, hogy mással legyen.

És ami azt illeti.. ha tényleg szereted, a gondolattól is rosszul leszel, hogy valaki más érintse. Tudom, ez a most hajkurászott lányoknál is megvolt a maga módján, de hidd el, ez tök más, ha egy igazi párkapcsolatról és igazi kémiáról beszélünk.

2021. febr. 12. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!