Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fojtsam el magamban, hogy egy másik férfit kívánok nagyon nagyon?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a férjemmel, nincs még gyerek, de tervbe van. Szeretjük egymást, mindenben passzolunk. Vele fogok megöregedni meg minden. De van az új munkahelyemen egy férfi fél éve vagyok már ott, akit nem is ismerek, csak néha köszönünk egymásnak. De ő már az elejétől kezdve olyan furán néz rám, aztán szép lassan "megőrültem "ettől a nézésétől. Nagyon sokat fantáziálok arról, hogy milyen lenne vele szexelni. Masztizok is rá, az is előfordult már, hogy miközben szeretkeztem a férjemmel, rá gondoltam, hogy vele csinálom (tudom hogy ez mennyire aljas, és gáz). Nagyon undorodom is magamtól emiatt, főleg mert a csávó nem is annyira az esetem, de mégis vonz a kisugárzása vagy nemtudom. Azt nem tudom, meg oldani hogy egyàltalán ne lássam, mert objektumban dolgozunk.2021. ápr. 8. 19:13
1/7 anonim válasza:
Talán mond el a férjednek, ajánlj fel neki egy megcsalási lehetőséget. Ha az illetőt nem tudod elkerülni, rád nyomul és nincs benned elég önuralom, akkor megfogod csalni a férjed. A barátnőm is ezt tette. Hasonlókban gondolkodtunk. Házasság, gyerek stb. Utána felháborodott, hogy ő csak megkívánta a szexet. Elkönyveltem magamban, hogy ő ilyen és semmit nem akarok tőle, se feleségnek, se gyerekem anyának nem tudom elképzelni, nem a megcsalás miatt, hanem mert eltitkolta, hazudott és becsapott. Megmondtam neki, hogy az első alkalommal, ha találok valakit, akkor azzal jövök össze, de szexelni biztos fogok még mással. Két évig húztuk, aztán találtam mást.
2/7 anonim válasza:
Ne undorodj magadtól,valamiért szexuálisan beiindit az illető,ez van.
3/7 anonim válasza:
Egyszerű ha csillapítód vele az éhséget utána mar nem kívánod!
4/7 A kérdező kommentje:
Inkább csak elfojtani szeretném. Semmi esetre nem mondom el a férjemnek, minek tenném tönkre egy ilyen dolog miatt? Megcsalni szintén nem fogom.
2021. ápr. 8. 19:48
5/7 anonim válasza:
Igen. Sokkal más lenne a 2-es véleménye , ha ezt férfi írta volna ki. Hánynom kell a 2-es fajtájától.
6/7 anonim válasza:
mást nem nagyon tudsz csinálni, mint hogy kerülöd amennyire csak lehet. ne legyen bűntudatod, emberek vagyunk, hosszú kapcsolat alatt előfordulhat az ilyen, fogd fel egyfajta próbának..ugye a hűség döntés kérdése.
akár elgondolkozhatsz azon, hogy elmond a párodnak a dolgot, lehet könnyítene a lelkiismereteden és könnyebben túl tudnál lépni rajta. de persze te tudod, milyen a kapcsolatotok, milyen a párod önbizalma, hogy tudna egy ilyen vallomást keresni.
végső esetben pedig munkahelyváltás..
7/7 anonim válasza:
De bírnám ha egy lány masztizna rám. Ha megtudnám, ha masztizol rám, biztos meg akarnám nézni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!