Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexmániás rosszkislány vagyok és megcsaltam többször is az exem együttélés alatt (ő is engem) akkor szerintetek inkább tartsam ezt magamban a következő kapcsolatomban? Ti az ilyet el szoktátok mondani? L
Kicsit sem érzed úgy,hogy nem normális össze vissza csalni a másikat? Csúnyán bánt veled,dobd ki,szakíts vele,és úgy legyél együtt mással.Ez így korrekt,nem úgy ahogy nálad szokás.
A kérdésedre pedig nekem az a válaszom hogy mondd el a következőnek,és akkor vagy elmenekül azonnal,vagy olyan balek,aki majd várja a csodát hogy hátha beleszeretsz és akkor nem csalod meg!
Jó kics csaj lehetsz, bírom hogy nem hagyod magad:)
Az attól függ kivel léptél félre Pl ha lánnyal csaltad meg az lehet még tetsgene is neki:)
Hehe kösz;)
Nyilván nem azért tettem fel a kérdést mert helyes amit tettem, de ez van, a múlton már nem lehet változtatni
Nem csajjal csaltam meg, de az tényleg tetszett volna neki
Szerintem ne mondd el, jobban jársz.
Utána teljesen másképp fog nézni rád.
Pasi vagyok, ha megcsal a mostani párod akkor írj egy megbosszuljuk 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!