Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Öt éves kapcsolatomnak hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öt éves kapcsolatomnak hogyan vessek véget?

Figyelt kérdés
Öt éve vagyunk lassan együtt,és élettársi kapcsolatban is szintén öt éve,sőt már eljegyzés is volt. Viszont úgy érzem már egy ideje,hogy nem szeretem. Beleszerettem egy másik férfiba. Öt éve együtt,de 2 éve nincs szex közöttünk. Utoljára tavaly szeptemberben szexeltünk (nem vicc!!!!). Próbáltam vele megbeszélni,de semmi változás nem történt. Ő így simán eléldegélne,de nekem 26 évesen szükségem van a testiségre (Ő 35). A másik férfi egyszerűen tűzbe hoz,úgy érzem,szerelmes vagyok! Szakítsak? Ha igen,hogyan? Nagyon nehéz ez nekem...

2018. febr. 25. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalok vagytok, miért nincs szex? A 65 éves szomszéd is úgy tolja, hogy zeng a lépcsőház...
2018. febr. 25. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Mondd meg neki, hogy szeretnél átliánozni egy másik férfihoz és holnap lelépsz. Ez a lényeg, nem?
2018. febr. 25. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kívánjuk egymást... nem tudom. A másik férfit viszont szét tudnám tépni! Úgy érzem,mintha csak lakótársak lennénk,és a megszokás tartana minket össze. Borzasztóan félek a változástól! Tudom,hogy lehetnék sokkal boldogabb is!
2018. febr. 25. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

Ha egyik kapcsolatból a másikba ugrasz nem leszel boldog. Vagyis lehet az elején azt fogod érezni, mert az újdonság teljesen elvarázsolhat, de ott is eljön az idő, mikor lecsillapodtok valamelyest. Ha nem hagysz időt a kettő között, akkor az új partner mellett fogod feldolgozni a jelenlegi pároddal töltött éveket s az érzelmeket, mindent, ez pedig belerondíthat egy jónak ígérkező párkapcsolatba.

Szóval a kérdésre a válasz, hogy ülj le vele beszélgetni és amennyire lehetséges békében zárd le, majd pihend ki az eltelt időt, aztán kezdj új szerelembe.

2018. febr. 25. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

ez így kínlódás.

megmondod-elhagylak-és kész.

összepakolsz és elköltözöl,másnap meg kefélsz egy orbitálisat az új krapekkal.

para itt csak akkor van,ha ágrólszakadt vagy és nem tudsz haza költözni a szüleidhez vagy valami.

szóval logisztikai gond van.

2018. febr. 25. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:
A költözéssel nincsen gond. Van hová mennem.
2018. febr. 25. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szánjad rá magad, az indokod is megvan, ez elég, nem kell még egyebet gyártani,megmondod, hogy hiányolod a testiséget, és úgy érzed, máshol/mástól meg tudnád kapni , plusz még változtak is az érzéseid vele kapcsolatban, tehát az ő irányába elmúlt már a tűz, de beleszerettél valaki másba, és ővele szeretnéd folytatni, megpróbálni. Ozt kész. Azé kicsit fogalmazd át, ha gondolod, mert én most csak a hasamra ütöttem.
2018. febr. 25. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Óbakter, és te nem vágtad még ki fél év nulla szex után?!

Jézusom, szép kis lakótársi viszony a tiétek...

2018. febr. 25. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenféle új pasitól függetlenül az a "kapcsolat" elég virtuális, és még annak is gyenge.

Ha meg megbeszélni se lehet a problémákat, akkor egyszerűen mond meg, hogy lelépsz, mert nem vagy boldog vele, és ennek esélyét se látod.

2018. febr. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!