Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsam le magamban, hogy zavarban legyek valaki előtt? L
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 15:29
2/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen. Felejtsd el azt hogy meg kell neked felelned. Ha már olyan szituba vagytok hogy mondjuk ledobod a textilt, gondolj arra hogy ha nem kivánna úgy ahogy vagy akkor sosem juttok el odáig hogy ledobd a textilt
3/8 A kérdező kommentje:
2
Nem azert vagyok zavarban. Hanem sokszor flortol velem, bokolgat, es ennyire egyenesen sosem mondott nekem ilyeneket ferfi, akivel nincs intimebb kapcsolatom. Nem tudom kezelni🙃
2022. júl. 29. 15:36
4/8 anonim válasza:
Jah mert a férfiak csak olyat b.nak meg akit kívánnak 😂
Meg egy helyes énekes fiúcska, akinek lehetne bármilyen jó nője is megcsinált egy gnomot csak mert épp ő volt kéznél
5/8 anonim válasza:
ma 15:36
Valszeg az önértékeléseddel van baj. Ha bókolnak a pasik akkor dugni akarnak. Ez tény. Ritka kivételek vannak.
7/8 anonim válasza:
S ha zavarban vagy a kiszemelted előtt akkor mi van? Ez még csak tetszeni is fog neki, pozitív visszajelzésnek veszi, látja hogy hatással van rád és ezzel bátorítod hogy kezdeményezzen.
8/8 anonim válasza:
De mi zavar? Miért vagy zavarban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!