Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lenne érdemes kezelni magamban? 22/F
Gyerekkorom óta szexuálisan semmi nem tud jobban beindítani egy nagy mellnél. Persze nem rendellenes nagyra gondolok, hanem pl sima C-D kosaras mellekre.
Párválasztásnál viszont abszolút nem érdekel milyen a melle a lánynak, egyáltalán nem volt minusz pont nálam ha kicsi valakinek a melle, ha valaki megtetszik és komoly kapcsolatot akarok vele, a szex egy darabig eszembe sem jut, csak azt nézem milyen a személyisége, milyen vele lenni meg hasonlók.
Eddig még csak kismellű lányokkal voltam, és szexuálisan sokszor azt érzem, hogy hiányzik a nagy mell, mivel még soha nem fogtam nagyot, csak olyan igazán kicsit, amivel semmi bajom nincsen, de egyszerűen hiány érzetem van, hogy soha nem lehettem olyan testű nővel az ágyban, ami gyerek korom óta izgat.
Most nincs senkim, párt pedig nem ez alapján akarok választani hogy mekkora a melle, viszont nem tudom ezt a hiányt hogyan tudnám elmulasztani magamból ha esetleg kismellű lánnyal hoz össze a sors. Mit lenne érdemes tennem?
Hülye vagy. Ha nagymellü nőkre vagysz akkor miért kezdesz bármit kismellüekkel?
Szereted a fájdalmat?
Ha nem miért szurkálod a farkad tükkel?
Fuck logik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!