1/10 anonim válasza:
Kifejtenéd bővebben a problémád?
Mi az, hogy hasizmozni?
2/10 A kérdező kommentje:
felülés, hasprés, lábemelés...
2013. okt. 26. 18:20
3/10 anonim válasza:
Ezektől nem lesz semmi bajod. De ne csak hasra edz hanem csinálj fekvőtámaszt, húzódzkodást stb.
4/10 A kérdező kommentje:
igen, csinálom azt is, köszi a választ
2013. okt. 26. 18:34
5/10 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés ez???? akár 80 évesen is hasizmozhatsz!!!! Ezeket a kérdéseket nagyon nem értem! Kifejtenéd nekem légyszí hogy ennek mi értelme volt?
6/10 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm monda hogy ilyenkor még növésben vagyok és változik az alakom és felboríthatom az egyensúlyt
2013. okt. 26. 21:33
7/10 anonim válasza:
Jaaa akkor már értem! bocsi! amúgy ez marhaság amit a barátod mondott! ezért is bocsi! :D
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. okt. 26. 21:40
9/10 anonim válasza:
"hasizmozni" Ezt a hülye szót bazki... Egyébként, hogy a rossebbe tennél kárt magadba?
10/10 anonim válasza:
Ha túl fiatalon kezdesz el komolyan edzeni, konditerem, satöbbi, az valóban visszatarthat a növekedésben. Ismerek olyan embert, aki túl korán kezdte, és 19 évesen ugyan akkora, mint három éve. Azért az nem jó. De ha csak otthon erősítesz, az teljesen rendben van. Figyelj rá, hogy helyesen végezd a hasizomgyakorlatokat, mert azzal akárki tropára vághatja a gerincét, nem kell hozzá fiatalnak lenni, ha nem jól csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!