Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne ezt felülírni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt felülírni magamban?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, régen tini koromban önbizalomhiányos voltam, de ezt már kinőttem, rengeteg téren tudtam magam fejleszteni.

Az egyetlen dolog ami jelenleg probléma önértékelés terén az az, hogy valamiért tudat alatt úgy érzem, hogy ha lenne barátnőm, akkor csak úgy tudna szexuálisan teljesen kielégült lenni a kapcsolatban, ha megengedném, hogy mással is szexeljen.

És tudom, hogy ez nem egészséges hozzá állás, ezért is szeretném valahogy felülírni magamban ezt a dolgot, gondolom onnan ered, hogy magamat nem érzem elég jónak ahhoz, hogy megfelelően kielégítsek egy lányt. Ennek nincsenek fizikai okai, nincs bajom az adottságaimmal sem, csak egyszerűen valamiért régről ez bennem maradt, és nem tudtam még felül írni. Eddig egyetlen egy lánnyal voltam egyetlen alkalommal, szóval lehet a tapasztalatlanság is közre játszik ebben, tehát lehet azért nem tudom elhinni magamról tudat alatt, hogy elég jó lehetek szexuálisan egy nőnek, mert még nem szereztem sok szexuális tapasztalatot és visszaigazolást.

Viszont ugyan akkor maga a gondolat felizgat, hogy olyan kapcsolatom legyen, ahol megengedem a lánynak, hogy szexeljen mással. De tudom, hogy a gyakorlatban még ha szexuálisan izgatna is a dolog, nem tenne boldoggá, és tudom, hogy a nőnek sem lenne jó az ilyen, mert a legtöbb lány nem ilyenre vágyik, illetve sem lelkileg sem érzelmileg nem érezném jónak.

Tehát lényegében tudat alatt bennem van ez a dolog, hogy én szexuálisan nem lennék elég egy nőnek, és ez a dolog fel is izgat, viszont attól hogy felizgat, nem tesz boldoggá, sőt sokszor szomorúvá is tesz kicsit közben, de annál jobban felizgat a gondolata olyankor, amikor ilyesmiről fantáziálok.

Hogyan tudnám ezt a problémát felülírni magamban, mi lehet a probléma kulcsa?

2023. jún. 24. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
nem a szexuális képességeddel lehet a probléma vagy h nem tudnád ki elégíteni a nőt hanem , mivel kevés nővel voltál nem tudsz ki tartani egynél több nőt is ki akarsz próbálni mert kíváncsi vagy neked a nyitott kapcsolat való
2023. jún. 24. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, aztán megfejtitek. Semmiképp ne ilyen lányt keress, teljesen jól írtad, a lányok 99%-sem ilyen partnert keres.
2023. jún. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!